Handig! Voor elk moment een passende bril

Als fervent brildrager heb je ongetwijfeld een bril voor dagelijks gebruik. Je zet deze ’s ochtends op zodra je opstaat en legt ‘m op je nachtkast als je gaat slapen. Maar soms schiet je dagelijkse bril tekort, zoals in de volgende 3 situaties.

In de auto

Je bril is minstens zo belangrijk als je autosleutel zodra je in de auto stapt. Waar de sleutel de auto start, voorziet jouw bril je van scherp zicht. Je voorkomt onveilige situaties op de weg vanwege slecht zicht én rijdt niet verkeerd omdat je de verkeersborden kunt lezen.

Maar je hebt niets aan goed zicht als je wordt verblind door een laagstaande zon.

Daarom mag een zonnebril op sterkte mét gepolariseerde glazen niet ontbreken in je auto. Gepolariseerde glazen zijn speciaal ontwikkeld om verblinding door laagstaande zon te voorkomen. Ze verminderen de lichtintensiteit waardoor je minder last hebt van lichtschitteringen. Ook handig als het heeft geregend of gesneeuwd!

Bestel jouw favoriete zonnebril direct online bij Pearle! Ontdek onze ruime collectie vol bekende merken als Ray-Ban, Michael Kors & Tommy Hilfiger.


Meisjes in auto met zonnebrillen op

Op het werk

Ook op werk kun je niet zonder je bril, zeker als je op een computer werkt. Maar tóch ervaar je aan het einde van een werkdag vermoeiende en prikkelende ogen. Of misschien zelfs een stijve nek of beetje hoofdpijn.

Ondanks de correctie van je multifocale- of leesbril, moeten je ogen zich te veel inspannen voor het scherpste zicht. Dat zit zo:

  • Een leesbril biedt optimaal zicht op een afstand van slechts 30-40 centimeter. Deze afstand is te kort voor scherp zicht op een beeldscherm.
  • Een multifocale bril heeft twee optimale kijkgebieden: een voor dichtbij en een voor veraf. Het kijkgebied ertussen is zeer smal, waardoor je een onnatuurlijke houding aanneemt om scherp te kunnen zien op een beeldscherm.

De oplossing? Een computerbril! Deze bril is speciaal ontwikkeld voor computerwerk. De brillenglazen zijn op de sterktes geslepen voor scherp zicht op het toetsenbord én het beeldscherm. Je neemt een goede werkhouding aan en voorkomt klachten zoals hoofd-, schouder- en nekpijn.

Wist je dat je een computerbril van onze speciale blue coating kunt voorzien? De coating neutraliseert het blauwe licht van je beeldscherm en voorkomt zodoende overbelasting van je ogen.

Man werkt op computer met computerbril

Op een feestje

Er staat een leuk feest op de planning! Speciaal voor deze gelegenheid heb je een feestelijke outfit aangeschaft. Maar hoe zit het met je bril? Doe je je dagelijkse bril op (die iedereen al kent), ga je voor contactlenzen of…

Zet je een passende bril op, die nét iets spectaculairder is en jouw stijl nét iets meer accentueert?

Wel zo leuk, zeker als je bril je signature is. Ga voor een groter montuur, een gekke kleur of voor een beetje glitter. Je kunt het zo extravagant, chic of feestelijk maken als je zelf wil! Alvast een voorproefje krijgen van de mogelijkheden bij Pearle? Ontdek onze ruime collectie brillen online!

Profiteer van onze 3-voor-1 actie!

Profiteer tijdelijk van onze 3-voor-1 actie, waarbij je 2 extra brillen uitkiest bij aankoop van je normale bril. Dit mag ook een zonnebril op sterkte zijn. Zo heb je voor elk moment een passende bril!

Bekijk onze ruime brillencollectie online of maak alvast een vrijblijvende afspraak in een winkel in jouw buurt.

onze
acties

bekijk onze acties

onze
brillen

bekijk onze brillen

maak een
afspraak

maak een afspraak

Plaats een reactie

Navigeer