Nieuw bij Pearle: Mexx!

Everyday fashion for real people.

Everyday fashion for real people. Dat is waar ons nieuwe merk Mexx voor staat. De nieuwste collectie brillen bestaat uit verschillende type modellen. Je kunt kiezen voor casual minimalistisch montuur, zakelijk modern of kies voor een kleurrijke en speelse look. Naar welke bril je ook op zoek bent; deze collectie biedt voor ieder wat wils. Goed om te weten dat de meeste brillen binnen deze collectie iets smaller zijn dan reguliere brillen, waardoor jonge meiden of vrouwen met een smal gezicht de brillen ook goed kunnen dragen!

De brillencollectie van Mexx

Hieronder lichten we enkele brillen uit de nieuwe Mexx collectie uit. Benieuwd naar alle brillen? Klik hier!

Deze roze transparante bril van Mexx in semi cateye vorm accentueert je vrouwelijkheid.
🔍 10438188

Deze bril sluit naadloos aan bij de nieuwste brillentrends! Transparant? Check! Dubbele neusbrug? Check! Het model is ook nog eens heel gangbaar en staat veel mensen. Do we need to say more?!
🔍 10438192

Onze favoriet, omdat deze speciaal voor Pearle ontworpen is! De dubbele neusbrug heeft een vrouwelijke lijn, waardoor de wenkbrauwen heel mooi uit komen. Het geeft ook een speels effect aan de bril!
🔍 10438184

Een ideale bril voor elke dag. De bril is eenvoudig, maar bevat unieke details die dit montuur toch bijzonder maken. De samenstelling van metaal en het bruin zorgen ervoor dat de bril super toegankelijk is.
🔍 10438185

Ook hier komen meerdere toffe elementen samen: de kleur – blauw, groen en roze – komen samen in een mooie mix. De semi transparante afwerking geeft een heel mooi zacht effect in het aanzicht.
🔍 10438191

Mexx opnieuw in bloei

Mexx was een tijdje uit het straatbeeld verdwenen, maar krabbelt langzaamaan weer op. Het merk geeft aan het afgelopen jaar hard gewerkt te hebben aan de herlancering. Daarnaast hebben zij e-commerce (mexx.com) en social media meer omarmt om het merk opnieuw te laden. Mexx.com is pas geleden officieel gelanceerd. Je vindt daar vooralsnog een kleine collectie met schoenen en accessoires. Binnenkort vind je daar dan ook een volwaardige collectie.

Plaats een reactie

Navigeer