Pearle trakteert: een nieuwe bril voor Helga

Pearle bestaat dit jaar 60 jaar! En om dat te vieren, trakteren we een aantal klanten op een gratis bril.

Hieronder lees je het verhaal.

 

“Hi Helga! Wat leuk dat je er bent. Kom je al lang bij ons in de winkel?”

“Dank je wel! Ja, ik kom er al sinds de winkel in Wierden open is. Ik vind het makkelijk dat ik voor een bril niet naar de stad hoef te gaan.”

“Dat is zeker makkelijk! Lekker dichtbij! Waarom ben je klant bij Pearle?”

“Ik word bij jullie altijd prettig geholpen. In de winkel staan ze altijd voor je klaar met een goed advies. Heel fijn!”

“Jij hebt meegedaan aan ons win actie, waarom heb jij nou écht een nieuwe bril nodig?”

“Ik heb al jaren een bril voor veraf. Nu ik ouder word, merk ik dat ik ook een bril nodig heb voor dichtbij. Ik ga namelijk van dichtbij steeds slechter zien.”

“Dus je gaat nu voor een multifocale bril? Slim! Als jij een bril was? Hoe zou je er dan uit zien?”

“Dan ga ik voor ‘Tijdloos modern’.. ”

“Zoek je dat zelf ook in een nieuwe bril? Of laat je je inspireren door een bekende brildrager tijdens je zoektocht naar een nieuwe bril?”

“Ik laat me toch wel inspireren hoor.. en mijn style voorbeeld kan er maar één zijn: Elton John! De bril die ik uiteindelijk heb gekozen moet een goede match zijn met verschillende outfits en moet vooral goed bij mijn gezicht passen. Dat vind ik erg belangrijk!”

“Leuk! Kan je een moment noemen waarop jij het meest blij bent dat je een bril hebt?”

“Het meest blij met mijn bril ben ik als ik moet auto rijden. Dan draag ik ‘m ook echt altijd.”

<< Lees meer over een autobril: een speciale bril voor in de auto! >>

“We vragen de winnaars ook altijd naar hun meest bijzondere brilverhaal. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!”

“Een paar jaar geleden was ik mijn bril kwijt. Aan mijn kinderen gevraagd.. maar nee niemand had hem gehad of ergens gezien. Een aantal dagen later kom ik even kijken bij de cavia’s in de tuin en wat zie ik daar.. mijn bril in het hok! De cavia’s vonden het blijkbaar wel leuk, want er was lekker aan geknaagd… deze is dus direct de de vaatwasser in gegaan 😂.”

“Haha! Wat een verhaal! Gelukkig kon je ‘m nog dragen na dat avontuur. Je gaf aan dat je al een tijd een bril draagt. Kan je je nog herinneren hoe je eerste bril er uit zag?”

“Mijn eerste bril kreeg ik toen ik 18 jaar  was. Heel wat jaren geleden. Het was een blauwe bril met een dun metalen montuur en en boogje tussen de glazen.”

 

 

Plaats een reactie

Navigeer