Pearle trakteert: een nieuwe bril voor Epi

Pearle bestaat dit jaar 60 jaar! En om dat te vieren, trakteren we een aantal klanten op een gratis bril.

Hieronder lees je het verhaal.

 

“Hoi Epi! Wat leuk dat we jou mogen ontvangen in onze winkel. Het is je eerste keer toch?”

“Ja, dat klopt! Ik ben zelf nog geen klant van Pearle, maar mijn vriendin is een erg tevreden klant dus zij raadde me aan om hier heen te gaan.”

“Wat leuk om te horen! Als jij een bril was, hoe zou je jezelf dan omschrijven?”

“Een positieve kijker met helder zicht en veel beleving.”

“Kijk, dat is mooie omschrijving. Je hebt een nieuwe bril gewonnen, waarom heb jij écht een nieuwe bril nodig?”

“Ik heb mijn huidige bril al een aantal jaren. Destijds heb ik een bril genomen omdat ik regelmatig last had van hoofdpijn. Dat is echt niet fijn tijdens mijn werk als vrachtwagenchauffeur en door de bril is dat stukken minder geworden. Daarom is de bril voor mij echt onmisbaar geworden tijdens m’n werk. Het is nu tijd voor een nieuwe look.”

“Als je je nieuwe look aanpast op jouw style icoon, wie zou dat dan zijn?”

“Ik kan niet zeggen dat ik echt een style icoon heb. Maar, als ik dan moet kiezen dan ga ik voor Guus Meeuwis. Hij lijkt mij een correcte kerel, erg leuk gekleed en hij maakt goeie muziek.”

“Dat kan ik me goed voorstellen inderdaad! Zijn er memorabele momenten geweest waarin jouw bril de hoofdrol speelde?”

“Haha, nou dat zeker! Toen ik net een bril droeg, speelde ik samen met een stel vrienden een avond fifa op de playstation. We waren met z’n achten en niemand droeg een bril. Ik was op een gegeven moment aan de beurt om een potje te spelen en omdat we redelijk ver van de tv af zaten, zette ik mijn bril op. Iedereen lachen natuurlijk dat ik een bril had. Totdat een vriend vroeg of hij de bril ook eens op mocht om te zien hoe het dan ging. Wat bleek nou, ook hij zag er beter door en speelde beter. Hierdoor wilde natuurlijk iedereen de bril op tijdens het spelen, dus uiteindelijk was het bij ieder potje ‘vechten’ wie de bril op mocht.”

“Wat een goed verhaal! Heel leuk! Vandaag zoek je hier je nieuwe bril uit, waar let je op?”

Eén die fijn draagt, niet te groot, subtiel is en geen opvallende kleur heeft.

 

Plaats een reactie

Navigeer