Je goede voornemens halen met de oplossingen van Pearle

Veel mensen hebben goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ze willen bijvoorbeeld meer gaan sporten, gezonder leven, meer boeken lezen of productiever thuiswerken. Vaak lukt het de eerste maanden van het jaar nog wel om je aan de voornemens te houden, maar naarmate de tijd vordert, wordt het steeds lastiger. Gelukkig heeft Pearle een aantal (kijk)oplossingen die jou helpen om je voornemens te behalen.

Het behalen van jouw goede voornemens zorgt voor een succeservaring. Hierdoor is het makkelijker om je doelen en vooruitgang door te zetten. De verschillende tips van Pearle helpen jou om je doelen te behalen. Ontdek bij welke goede voornemens voor het nieuwe jaar je kunt halen met onze hulp in dit blog:

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe bril? Maak een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt om een bril op locatie aan te schaffen, of bekijk onze online collectie.

Bekijk onze brillen

Ik wil meer sporten 

Een veelgehoorde goede voornemen voor het nieuwe jaar is het meer willen bewegen of sporten. Een erg nobel en gezond voornemen, maar het kan erg lastig zijn om deze vol te houden. Helemaal wanneer je bril in de weg zit, continu beslaat of steeds van je neus glijdt. Een vervelende ervaring met je bril kan er snel voor zorgen dat je met tegenzin gaat sporten of dit zelfs helemaal niet meer gaat doen.

Goede voornemens

Wanneer je het vervelend vindt om met een bril te sporten, kun je er ook voor kiezen om over te stappen op lenzen. Of je kunt contactlenzen en een bril gaan afwisselen. Speciaal voor sporters hebben wij de iWear Slim daglenzen ontwikkelt. Deze lenzen liggen comfortabel op je oog en zorgen voor een stabiel en scherp zicht. Ideaal tijdens het sporten!

Wil je meer weten over de iWear Slim daglenzen en of deze misschien iets voor jou zijn? Maak dan een afspraak bij een Pearle Opticiens bij jou in de buurt. Onze specialisten staan graag voor je klaar. 

Ik wil mijn zorgvergoeding optimaal inzetten

Bij veel zorgverzekeraars geldt dat je een zorgvergoeding voor je bril of lenzen hebt die twee jaar geldig is. Dit betekent dat je eens per twee jaar een nieuwe bril (of lenzen) kunt uitzoeken. Heb jij in 2020 geen nieuwe bril uitgezocht en je lenzen niet gedeclareerd? Dan is het heel verstandig om je zorgvergoeding in 2021 optimaal in te zetten. Heb jij al een nieuwe montuur gevonden waar je enthousiast van wordt? 

Weet jij welke sterkte je hebt? Dan is het zelfs mogelijk om je bril online te bestellen. Dit scheelt een bezoekje aan de winkel. 

Ik wil productiever werken

Wanneer je veel op een beeldscherm werkt, zul je vast herkennen dat je ogen in de loop van de dag moe worden. Je ogen beginnen te irriteren en soms worden ze zelfs rood en droog. Erg vervelend! Al helemaal wanneer je het goede voornemen hebt om productiever te gaan werken. Wist je dat een computerbril of een bril met een blauwlichtfilter een oplossing is voor jouw situatie? Om te achterhalen welke bril oplossing het beste bij jou past, kun je onze beeldscherm quiz doen. 

Draag je lenzen en wil je liever geen bril opzetten tijdens het werken? Dan kun je ook kiezen voor de iWear Oxygen Relax lenzen. Deze lenzen zijn speciaal ontwikkelt voor mensen die veel werken op een beeldscherm. Het unieke, optische ontwerp en het unieke materiaal van de lenzen zijn speciaal afgestemd op de moderne, digitale wereld. 

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Ik wil goed voor mijn ogen zorgen

Je gaat jaarlijks of zelfs vaker naar de tandarts voor een controle. Waarom zou je dit niet met je ogen doen? Wist je dat het verstandig is om eens per jaar een oogmeting te laten uitvoeren, zelfs als je nog geen bril of lenzen draagt? 

Bovendien geven wij graag als tip om de 20-20-2 regel op te volgen! Na iedere 20 minuten beeldschermtijd (bijv. tijdens het thuiswerken, home schooling of die ene spannende film) even 20 seconden in de verte kijken. Ook 2 uur per dag naar buiten is goed voor de ontspanning van je oog.

Meer oogonstpanning tips

Merk je dat je moeite hebt met zien, tuur je wat vaker of wil je gewoon zeker weten of je ogen nog goed zien? Dan kun je jouw ogen online testen met onze online oogtest. Aan de hand van de uitslag weet je meteen of je ogen toe zijn aan een (nieuwe) bril. 

Ik wil meer boeken lezen

Het lezen van boeken is niet alleen ontspannend tijdverdrijf, het is ook nog eens heel goed voor je. Maar als lezen niet meer zo gemakkelijk gaat, is het vervelend om je te moeten concentreren op al die kleine lettertjes. In veel gevallen kan een leesbril een ideale uitkomst zijn. Heb jij een leesbril nodig? Of denk je dat je er één nodig hebt? Kom dan langs bij ons in de winkel. We helpen je graag.

Brillen van Pearle

Bij veel goede voornemens voor het nieuwe jaar kan Pearle je helpen om deze te behalen. Heb je een bril op sterkte nodig of wil je een bril kopen? Neem eens een kijkje in onze webshop of kom langs bij een winkel bij jou in de buurt. Ook in ons blog geven we antwoord op veel vragen. We helpen je graag. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe bril? Maak een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt om een bril op locatie aan te schaffen, of bekijk onze online collectie.

Bekijk onze brillen

Reageren is niet mogelijk

Navigeer

Ontdek meer van Pearle Opticiens Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder