Onze favoriete brillen… die in de sale zijn!

Als brildrager heb je altijd wel een oogje op een montuur dat nieuwer, sprekender of spannender is dan je huidige bril. Een bril die je goed kunt gebruiken om professioneel over te komen bij je sollicitatie, of gewoon omdat ‘ie jou heel goed staat. Bij Pearle Opticiens hebben we nu Happy Sale en dat is hét perfecte moment om nu voor die (extra) bril te gaan! We zetten onze favoriete brillen, die nu gratis zijn, voor je op een rij. Wat is jouw favoriet?

5th-avenue-bril-sale

Deze 5th Avenue bril heeft een rechthoekig model met verfijnde afronding. Hierdoor staat deze bril goed bij ronde en ovale gezichten zonder dat het een te harde uitstraling geeft. De bril heeft een turtoise print, uitgevoerd met zachte aardetinten waardoor hij een vriendelijk karakter heeft. Kortom, een montuur dat bij velen goed zal staan en bovendien tijdloos is.

heritage-bf10wc-bril-sale

De Heritage BF10WC bril heeft een elegant cat eye-model dat goed past bij een zakelijk of preppy chic outfit. Cat eye brillen zijn al in het begin van de brillenjaren populair onder vrouwen en hebben de laatste jaren een flinke boost gekregen; ze behouden hun klassieke uitstraling maar hebben een fris, modern tintje gekregen.

instyle-bril-sale

Dit half-randloze model hoort eigenlijk thuis in de Minimal brillentrend, maar door het accent op de bovenranden is het een edgy model geworden! Eentje die bij je past als je niet bang bent om op te vallen of de aandacht naar je ogen durft te trekken. De kleurencombinatie van zwart en goud is tijdloos en zelfs een tikkeltje klassiek.

5th-avenue-cf38wc-bril-sale

De CF38WC van 5th Avenue heeft een zachte, paarse pastelkleur. Deze kleuren passen goed bij mensen met blond haar: je haar komt er mooi bij uit. Als je bruine of grijze ogen hebt, past een lichtpaarse bril zoals deze ook goed bij je. Hierdoor geef je je ogen een mooie omlijsting! De vorm van de bril is verfijnd rechthoekig te noemen waardoor hij bij vele gezichtsvormen past.

miki-ninn-bril-sale

Heb je een extra bril voor het lezen, autorijden of computerwerk nodig? Dan is dit een fijne bril, omdat hij overal goed bij past. De vormen en kleuren zijn toegankelijk en tegelijkertijd is de bril sprekend. De accenten van het model liggen op de juiste plekken waardoor dit wel een ultieme, favoriete bril is!

Heb je online een paar leuke monturen gevonden en ben je benieuwd hoe ze je staan? Maak dan alvast een vrijblijvende afspraak bij een Pearle Opticien in jouw buurt!

2 Reacties

  1. jammer dat jullie de mannen volledig vergeten zijn, die bestaan ook nog

  2. team Pearle

    Hallo Max,
    Wij vonden de meeste van deze brillen juist leuk voor mannen én vrouwen! Welke bril zou wat jouw betreft in het lijstje moeten? Welke is jouw favoriet? We horen graag van je!
    Groetjes, team Pearle.

Plaats een reactie

Navigeer