Exclusieve samenwerking: Emporio Armani x Pearle

Ben jij ook zo’n fan van Emporio Armani? Misschien heb je een Armani horloge of trainingspak (weer helemaal terug van weggeweest!). Dan mag de nieuwste Emporio Armani bril niet ontbreken in jouw collectie! En zeker niet omdat hij niet alleen supervrouwelijk is, maar ook nog eens exclusief is voor Pearle Opticiens. Deze bril zal je dus nergens anders in Nederland vinden!

Het Emporio Armani montuur tot in de details

Deze exclusieve bril heeft verfijnde lijnen die terugkomen in de pootjes, de subtiele neusbrug en de tekening rondom de brillenglazen. De vorm van het glas is niet rond, maar ook niet hoekig te noemen: het zit er een beetje tussenin. Hierdoor past deze EAxPearle bril goed bij verschillende gezichtsvormen.

 

<<<Welke bril past bij jouw gezichtsvorm? Check het hier. >>>

De kleuren van het montuur passen helemaal in deze tijd. Zwart staat voor klassiek, professionaliteit en kracht. De zwarte lijnen vind je terug in de cut out brows, de uitgesneden wenkbrauwen, en in een groot deel van de pootjes. Ook het onmiskenbare Armani-logo maar daarop niet ontbreken. In mooi pastelroze komt het logo terug in het design. De binnenkant van de poten, en aan de onderranden van het montuur, vind je de rosé gouden kleur terug. Zachte kleuren zoals deze, zijn helemaal van nu en voelen toch tegelijkertijd tijdloos.

Bij deze outfits past de Emporio Armani bril perfect

Doordat deze Emporio Armani x Pearle bril de perfecte mix is van stijl en frisheid, is deze perfect voor vrouwen die energiek en modebewust zijn. Als je houdt van de nineties-stijl, dan past deze bril perfect bij jou. Hij geeft evenwicht aan het stoere karakter van deze modetrend door de verfijnde en moderne vormgeving. Tegelijkertijd past hij daardoor goed bij preppy chic outfits en ook geheel klassieke kledingstijlen. Houd je van pastel en aardetinten? Ook daar past deze bril goed bij! Een echte must-have, dus!

Wil je deze exclusieve Emporio Armani bril passen? Kom gerust langs!

Plaats een reactie

Navigeer