Je nieuwe zonnebril online kopen of in de winkel?

Een goede zonnebril is het hele jaar door handig om te hebben. Niet alleen in de zomer moet je jouw ogen beschermen tegen de gevaarlijke uv-straling van de zon, ook in de winter zijn de stralingen gevaarlijker dan je door hebt. Een goede zonnebril is daarom essentieel. Maar koop je jouw zonnebril liever online of in de winkel?

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig jouw nieuwe zonnebril online kopen. Er zijn ontzettend veel webshops te bedenken waar dit mogelijk is. Maar is het wel zo verstandig om jouw nieuwe zonnebril bij de eerste de beste webwinkel aan te schaffen? 

In dit blogartikel geven we je meer informatie over het online kopen van jouw zonnebril en het kopen van de zonnebril in de winkel:

Ben jij op zoek naar een nieuwe zonnebril? Maak een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt om een bril op locatie aan te schaffen, of bekijk onze online collectie.

Weten welke zonnebril je zoekt

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe zonnebril, heb je hier vaak al een reden voor. Ga je graag naar buiten en heb je daarbij last van de zon? Vind je de laaghangende zon vervelend terwijl je in de auto rijdt? Of heb je bij elke outfit een andere, passende zonnebril nodig? 

zonnebril online kopen

Wanneer je een zonnebril draagt omdat hij moet matchen bij jouw outfit, stel je waarschijnlijk andere eisen aan de bril dan wanneer je deze in de auto wilt dragen om de laaghangende zon tegen te gaan. Afhankelijk van de eisen die je aan jouw zonnebril stelt, kan het verstandiger zijn om jouw nieuwe zonnebril in de winkel te kopen. Ook wanneer je op zoek bent naar persoonlijk advies kan een winkel jou beter van dienst zijn.

Voordelen zonnebril online kopen

Online een zonnebril kopen kan een beetje vreemd aanvoelen. Je weet immers niet of de pasvorm goed is. Toch heeft het online kopen van een zonnebril ook voordelen:

 • Ruime keuze en aanbod.
  Bij Pearle bieden we online dezelfde collectie aan als in de winkel. Wanneer jouw favoriete montuur in de winkel tijdelijk niet voorradig is, kun je hem vaak nog wel online aanschaffen. 
 • Rustig de tijd nemen.
  Je hoeft niet direct een keuze te maken bij het kopen van jouw zonnebril. Je kunt rustig alle monturen bekijken en wanneer je twijfels hebt, kun je er nog eenvoudig een nachtje over slapen. 
 • Online passen
  Het virtuele pashokje van Pearle maakt het mogelijk om een groot aantal zonnebrillen ‘uit te proberen’. Je kunt eenvoudig een filmpje maken van je hoofd met je webcam. Door vervolgens te draaien, lijkt het net alsof je de zonnebril echt op hebt. Het online passen geeft een heel realistisch beeld van hoe de zonnebril jou zal staan!

 

Bekijk direct het online aanbod zonnebrillen van Pearle.

Voordelen zonnebril in de winkel kopen

Natuurlijk ziet niet iedereen het zitten om zijn of haar zonnebril online aan te schaffen. Het kopen van een zonnebril heeft dan ook zo zijn voordelen:

 • Fysiek uitproberen van alle zonnebrillen.
  In de winkel is het mogelijk om alle zonnebrillen daadwerkelijk te passen. Je zet simpelweg een montuur op en bekijkt in de spiegel of je hier tevreden over bent. Ook kun je zo gemakkelijk twee monturen met elkaar vergelijken en je favoriet uitzoeken.
 • Persoonlijk advies.
  Twijfel je of een bepaald zonnebril montuur wel bij je gezicht past? Onze stijlexperts in de winkel helpen je graag met het vinden van de beste zonnebril voor jouw gezicht.
 • Combinatie met een oogmeting.
  Twijfel je over de zicht van je ogen? Of wil je controleren of je nog altijd de juiste sterkte draagt? Je kunt het uitzoeken van jouw nieuwe zonnebril eenvoudig combineren met een oogmeting. Zo heb je alles in één keer gedaan en kun je eventueel een zonnebril op sterkte aanschaffen. 

Zoek een Pearle winkel bij jou in de buurt om direct een afspraak te maken.

Zonnebrillen van Pearle

Heb jij jouw favoriete zonnebril al gevonden? Of ben je benieuwd welke monturen Pearle te bieden heeft? Neem eens een kijkje in onze webshop of kom langs bij een winkel bij jou in de buurt. We helpen je graag. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe zonnebril? Maak een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt om een bril op locatie aan te schaffen, of bekijk onze online collectie.

Plaats een reactie

Navigeer