Exclusieve Tommy Hilfiger zonnebrillen, alleen bij Pearle verkrijgbaar

Tommy Hilfiger lanceert een nieuwe capsule collectie voor zonnebrillen! Pas geleden vertelden we je nog over onze Tommy capsule collectie voor brillen, maar met het voorjaar in aantocht kan een zonnebrillen collectie natuurlijk ook niet uitblijven! Benieuwd naar de collectie? Lees gauw verder.

Tommy Hilfiger x Pearle

Tommy Hilfiger kenmerkt zich door sportieve designs met een hippe twist. Ze spelen in op de nieuwste trends, maar houden het dicht bij zichzelf door de collectie ook altijd casual te laten. Ideaal van deze capsule collectie van Tommy Hilfiger, is dat de zonnebrillen ook op sterkte gemaakt kunnen worden!

De unieke collectie

Rond met dubbele neusbrug
Deze metalen zonnebril is ideaal voor de fashionable sportliefhebbers onder ons. Met deze zonnebril shine je heel de dag door! Het typisch Amerikaanse gevoel dat je krijgt bij Tommy Hilfiger komt vooral terug in de donkerblauwe zonnebril met rode details op het pootje. Zie jij jezelf al lopen met deze toffe zonnebril?


Tommy Hilfiger – Rond met dubbele neusbrug – 10439896

Rond
Een heerlijke zonnebril die overal bij past! Dit model is casual, maar straalt wel luxe uit door de verfijnde afwerking. Deze bril is ook heel licht, waardoor het draagcomfort hoog is. Do we need to say more?!

Tommy Hilfiger – Rond – 10439894

Caravanshape met dubbele neusbrug
Deze zonnebril in caravan shape en dubbele neusbrug is een tof item voor een zomerse dag in de stad of op het terras. Hij valt goed op door de unieke vorm, maar is toch alledaags door de eenvoud in afwerking en kleur.


Tommy Hilfiger – Caravan shape met dubbele neusbrug – 10439947

Enthousiast geworden over de exclusieve Tommy Hilfiger x Pearle zonnebrillencollectie? Kom gauw langs in één van onze winkels of maak online een afspraak.

onze
acties

bekijk onze acties

onze
brillen

bekijk onze brillen

maak een
afspraak

maak een afspraak

Plaats een reactie

Navigeer