Nieuw: Capsule brillencollectie van Tommy Hilfiger

Acht unieke monturen, exclusief bij Pearle verkrijgbaar!

Het toonaangevende designermerk Tommy Hilfiger heeft een exclusieve Capsule collectie voor Pearle ontwikkeld, bestaande uit acht sportieve, fashionable monturen. De collectie wordt gekenmerkt door het gebruik van metaal en transparant kunststof, gecombineerd met dunne metalen pootjes.

Benieuwd naar de acht exclusieve monturen? Lees gauw verder!

  1. Dit sportieve montuur is gemaakt van acetaat en metaal en voorzien van blauw/grijs kunststof.

2. Een ronde bril met een dubbele neusbrug zorgt voor een unieke look. Het metaal zorgt er voor dat deze bij zowel mannen als vrouwen goed past.

10433778

3. Rood is de modekleur van dit najaar! En dat weet Tommy Hilfiger maar al te goed. Deze rode bril, voorzien van transparante laag, maakt jouw outfit helemaal af.

10435111

4. Less is more! Deze ovale bril in donkere tint is opvallend, maar tegelijkertijd subtiel door de dunne lijnen. 

10435112

5. Transparante brillen zagen we al veel de afgelopen tijd, maar nu ook in een klassieke, rechthoekige vorm. Ook top voor de heren dus, die op zoek zijn naar een net iets meer speciaal montuur!

10433779

6. Donkerblauw is een typische Tommy Hilfiger kleur. Past overal bij, zowel qua vorm, materiaal als kleur.

10435113

7. Dit montuur is voor echte durfals. Een aviator alleen leuk als zonnebril? Think twice! Deze transparante bril in dit model is uniek. 

10433777

8. Rechthoekige vorm en transparant; een ideaal montuur om je sportieve look af te maken.

De prijs van de exclusieve monturen van Tommy Hilfiger is €140.

Welke Tommy Hilfiger bril is jouw favoriet?

Tommy Hilfiger – meer over het merk

De ‘preppy-met-een-twist’ ontwerpen van Tommy Hilfiger worden overal ter wereld gezien als typerend voor de klassieke Amerikaanse coole stijl. De mode van Tommy Hilfiger is altijd stijlvol en dat geldt ook voor de monturen en zonnebrillen. De collectie biedt veel variatie, van gedistingeerd tot extravert. De basis is klassiek, eigentijdse detailsmaken elk ontwerp uniek. Van sportief tot elegant; voor ieder wat wils!

Plaats een reactie

Navigeer