Een kijkje achter de schermen bij opticien Michelle

Elke maand geven we jou een kijkje in het leven van een van onze experts. Dit keer: Michelle van den Hoek uit Tilburg.

“Hi allemaal! Ik ben Michelle van den Hoek en werk bij Pearle in Tilburg-Noord op het Wagnerplein”. 

“Opticien zijn is in alle fronten divers. Met veel enthousiasme geef ik elke klant een advies op maat. Van een oogmeting tot aan het uitkiezen van een montuur en de juiste glazen. De combinatie van deskundigheid en fashion zorgen ervoor dat ik dit het allerleukste beroep vind!”

“Mijn ogen worden blij van woonbladen. VT wonen en ELLE wonen lees ik het liefst. De nieuwste trends op het gebied van interieur voer ik ook graag door in mijn eigen huis. Ik kan ook heel creatief bezig zijn met DIY projecten! In mijn vrije tijd schilder en knutsel ik aan meubeltjes & accessoires.”

Mijn inspiratiebronnen en DIY project!

“Energie krijg ik van het fotograferen van mooie locaties. Tijdens vakantie of een dagje weg probeer ik altijd de mooiste kiekjes te schieten. Landschappen, bloemen, bezienswaardigheden, oude deuren of een prachtig uitzicht.”

Ik word blij van het fotograferen van mooie plekjes, zoals deze!

“Ik kan niet zonder mijn lieve hond Huub! En natuurlijk ook de hond van mijn ouders: Hummel! Het zijn de beste maatjes die je kunt hebben.”

via GIPHY

“Mijn favoriete brillen zijn ronde brillen. De vorm vind ik super! Vooral als de bril ook nog voorzien is van een touch of gold. Als opticien spaar ik uiteraard de leukste brillen.”

Mijn collectie brillen

Plaats een reactie

Navigeer