De favoriete Limited Edition’s van onze collega’s

Je ogen zijn prachtig en verdienen het om ingelijst te worden. Met een prachtig montuur! Bij Pearle hebben we nu de Limited Edition collectie met 128 tijdelijke monturen, met fantastische ontwerpen die passen binnen de brillentrends van 2018.

 

We hebben onze collega’s gevraagd welk Limited Edition montuur hun favoriet is, en waarom. Het is lastig kiezen met zoveel leuke brillen, maar hieronder lees je voor welke Limited Edition bril zij gekozen hebben!

Bekijk de favoriete brillen van Pearle

Limited No. 109 | Trend New Vintage

“Dit montuur is eigentijds en laat de verschillende nieuwste trends goed uitkomen. Je ziet de ‘double bridge’ die hier op een minimalistische manier is uitgevoerd. Het gebruik van metaal laat weer duidelijk de industriële trend zien. Door het gebruik van verschillende materialen krijgt dit montuur een aparte look: een beetje nerdy, maar op een trendy manier.”

Bas van Rijnberk – Manager Supply & Demand

Limited No. 112 | Trend Power Pastels

“Brillen zijn niet langer saai! Deze transparante roze bril uit onze nieuwe collectie vind ik echt geweldig. Door de pasteltint matcht hij goed met veel outfits en het transparante maakt hem helemaal van nu.”

Ingrid de Jong – Brandmanager

Limited No. 106 | Trend Creative

“Mijn favo montuur is dit vierkante metalen frame uit de Limited Edition collectie, omdat deze bril helemaal aansluit bij de laatste trends die we ook bij de grotere fashion merken zien. De oversized vierkante vorm legt de nadruk op een creatief design en de kleurencombinatie van goud en zwart maakt het voor mij helemaal af. Uniek, opvallend & fashionable: ik ben fan!”

Judith van Beek – Product Marketeer

Limited No. 71 | Trend New Vintage

“Ik vind deze bril het leukst omdat hij van deze tijd is. Opvallend en trendy. Ik kan deze bril dragen bij meerdere soorten stijlen, zowel netjes als casual. Ook past dit montuur goed bij mij, hij is niet te opvallend, maar voegt wel een stoer element aan mijn outfits toe. Dat past bij mijn persoonlijkheid.”

Reina Blijleven – Medewerker Logistiek

Limited No. 111 | Trend Creative

“Het montuur spreekt me erg aan omdat het niet schreeuwt om aandacht zoals veel extra grote monturen in opvallende kleuren. Het is een elegant montuur die door zijn semi-ronde glazen verfrissend op het gezicht staat. Een wat kleiner frame is minder zwaar op het gezicht wat ik altijd erg prettig vind. Ik vind het altijd leuk als er toch een aparte feature aan een montuur zit en dat heeft deze zeker met de enkele hoge brug. Elegant met een coole twist, helemaal top!”

Leonard Dierick – Senior IT specialist

Limited No. 120 | Trend Minimal

‘’Als ik een montuur kies, doe ik dat onder het motto: ‘aanwezig, maar niet te heftig’. Vandaar dat ik ga voor een zwart montuur. Ik wil me graag laten zien met mijn nieuwe bril, maar een felle kleur past niet bij mij. Daarnaast denk ik dat deze vorm goed bij mijn gezicht past.’’

Gerben ten Thij – Database Marketeer

Limited No. 95 | Trend Power Pastels

“Ik wil er wel meer kiezen… bij elke outfit een andere bril! Ik maak dan toch de keuze voor dit montuur, deze vind ik hip & trendy. Hij past uiteindelijk bij iedere outfit, is niet te opvallend, maar mag zeker gezien worden. Ik word heel happy van deze bril!”

Heidi van Soest – Rayonmanager

Limited No. 108 | Trend Creative

“Naast dat deze tint blauw mijn lievelingskleur is, vind ik ook de vorm erg mooi. Brillen mogen wat mij betreft wel wat meer opvallen; ze mogen groot zijn, of opvallen qua kleur. Dat doet #108 zeker! De metalen veren zorgen voor een fijne variatie, die de bril net anders dan anders maakt.”

Yvette Bogaard – Online Merchandiser

Plaats een reactie

Navigeer