Dit zijn dé zonnebrillen voor 2018!

Heb jij je festivaltickets al in the pocket? Of is de zomer voor jou nog heel ver weg? Hoe dan ook, het zonnebrillenseizoen komt eraan dus bereid je alvast voor. We zetten voor jou de belangrijkste zonnebrillentrends van 2018 op een rijtje, zodat je er gegarandeerd hip bij loopt dit jaar!

Vintage vibes met een retro zonnebril

We zagen ze al in 2017, maar ze blijven: de retro zonnebrillen. Monturen geïnspireerd door het verleden, maar wel in een modern jasje gestoken. We zien vooral veel gekke combinaties in de monturen en brillen met een bijzondere neusbrug. Juist het combineren van elementen van vroeger en nu zorgen voor een compleet vernieuwde look.

Meer zonnebrillen bekijken? Ga alvast naar onze webshop

Sporty spice

Hoeft het van jou niet zo gek en draag je liever een meer casual model? Ga dan voor de sportieve, Dynamic zonnebril! In de fashionwereld zien we steeds meer outfits met sportieve kleurencombinaties zoals rood met wit of geel met blauw. Die gewaagde combinaties zien we ook terug in de eyewear: zwarte, blauwe en bordeauxrode brillen met donkere of gekleurde glazen.  Geef je sportieve outfit een extra sparkle met een sporty zonnebril uit de Dynamic-collectie.

Een zonnebril staat niet alleen leuk, maar biedt ook bescherming tegen de zon. Maar waar moet een goede zonnebril aan voldoen? >>>

zonnebril 2018

The future is now!

Kan het voor jou juist niet gek genoeg en heb je genoeg van de retro brillen? Dan ga je echt opvallen met de futuristische zonnebrillentrend. Deze zonnebrillen hebben een ultra vlakke lens met spiegelende en/of gekleurde glazen. Het iconische merk Ray-Ban heeft deze trend heel goed begrepen met de Blaze Hero zonnebril. Hoe Ray-Ban deze trend zelf omschrijft: uitdagend, strak en verhelderend! Klaar om te shinen? Pak dan je kans met een zonnebril uit deze trend.

Nineties

Wie kent ze niet: de zonnebril van ‘vroeger’ met gekleurde roze, gele of blauwe glazen. De nostalgische nineties zonnebrillen hebben echt een come-back gemaakt en zien we dit jaar bij menig fashionista’s op hun neus. Mode herhaalt zich, zo ook de eyewear. We zien dit jaar veel gekleurde, doorschijnende glazen in roze of geel, of juist kleine, ronde of hoekige monturen.

Ray-Ban zonnebrillen: voor altijd

Heb je al een tijd meegedaan met de zonnebrillentrends en wil je nu een tijdloze zonnebril? Ga dan voor een Wayfarer of Aviator zonnebril. Met de Ray-Ban zonnebrillen zit je altijd goed. Deze zonnebrillen gaan al decennia mee en zullen ook nog heel lang in de mode blijven!

Plaats een reactie

Navigeer