Dé brillentrends voor deze winter

Hoewel de meeste van ons nog niet moeten denken aan het najaar, toch komt het seizoen er aan. Een goed moment om de brillentrends van dit seizoen te bekijken. Daar worden wij namelijk heel blij van!

Power Pastels voor liefhebbers van kleur en mode

Pretty in pastel! Power Pastels is een tijdloze, vrouwelijke trend die op dit moment helemaal hot is. Dit zien we nu ook terug in eyewear, denk hierbij aan zachtroze en blauwe monturen, vaak in semi-transparant acetaat. Pastel kan als een statement item gedragen worden, maar is ook heel stijlvol in combinatie met andere pastel items. We hebben de mooiste pastelkleurige monturen voor je verzameld.

New Vintage-monturen zijn tijdloos

Creëer een retro & vintage look en ga voor een tijdloos montuur met een moderne update. Een vintage cateye montuur krijgt een sophisticated look door een onverwachte combinatie van kleur en materiaal. Een robuust retro montuur versterkt de mooie lijnen van je gezicht. Double colouring in het acetaat zorgt voor een statement.

Voor de durfal: get Creative!

Maak een statement met een opvallend geometrische montuur uit de Creative trendcollectie. De focus bij deze trend ligt op bijzonder design, een futuristische touch met tegelijkertijd een vintage charme. Zo zijn er metalen en acetaat zes- of achthoekige monturen, zoals de hexagonal. Bijzonder mooi voor ronde en ovale gezichtsvormen. Maar daarnaast vind je ook edgy monturen met opvallende kleuren terug in deze trend.

Minimal-trend: voor een verfijnde uitstraling

Subtiele lijnen, ingetogen kleuren en een eenvoudig design, met soms een onverwachtse twist. Less is more! Verfijnde metalen frames in zilver, goud of rosé. Semi of soms zelfs helemaal randloze monturen, simple & straight to the point.

Deze herfst en winter zien we veel minimalistische brillen met fijne lijnen of met (semi-) randloze monturen. Dit seizoen zijn er ook veel prachtige monturen in vintage-vorm gegoten: brillen geïnspireerd op het verleden met een moderne update. Daarnaast zagen we al veel pastelkleuren in de fashion- en interieurwereld voorbij komen, nu zijn ze ook helemaal hot in brillenland! De vier trends van dit seizoen geven je eindeloze variaties voor elke outfit.

Plaats een reactie

Navigeer