De nieuwste brillen voor kids zijn binnen!

Speciaal voor de kleine fashionista’s en sportieve kids hebben we een gevarieerde collectie kinderbrillen, helemaal volgens de laatste trends. De nieuwe monturen bestaan uit vrolijke kleuren, hebben speelse prints en zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. En voor tieners hebben we modieuze brillen in neutrale kleuren en zachtere prints. Bekijk onze top 10 nieuwe kinderbrillen, voor jongens en meisjes!

10 leukste kinderbrillen op een rij

Ray-Ban, 30026455

1. Een Ray-Ban kinderbril in het zwart met lichtroze binnenkant: do we need to say more?! Ideaal voor stoere meisjes die houden van een neutrale bril, maar tegelijkertijd wel heel blij worden van een roze detail voor een girly effect.

Seen, 10018185

2. Deze amandelvormige, blauwe bril van Seen met transparante pootjes is helemaal on trend! Niet alleen de vorm maakt deze unisex kinderbril uniek; ook de combinatie van zachte kleuren en transparantie maken van dit montuur een hip exemplaar.

Play!, 30040257

3. Wij worden enorm vrolijk van dit roze montuur! De combinatie van roze, transparantie en een pootje met een tof printje zorgt voor een one-of-a-kind exemplaar. Zie je jouw dochter al shinen met dit exemplaar op haar neus?

 

Nike, 10206313

4. Een neutrale kinderbril hoeft niet saai te zijn, dat bewijst Nike wel met dit montuur! De speelse twist op het pootje maakt de bril heel eigentijds. En daardoor is deze Nike bril een echte eyecatcher!

InStyle, 10264777

5. Een montuur met print in natuur- en rozetinten; is het geen plaatje?! De sterretjes op de zijkant van het montuur maken de bril extra bijzonder. Deze bril valt in de smaak bij zowel jongere als oudere kids!

Ray-Ban, 10205665

 

6. Is jouw kleintje heel actief? Dan is dit sportieve model van Ray-Ban echt iets voor hem of haar! De felblauwe kleur matcht goed bij veel kids, zowel jong als oud(er); hun ogen komen er prachtig in uit.

Nike, 10273591

7. Transparantie = tof! Niet alleen bij in de volwassen brillencollectie, maar ook bij de kindercollecties zie je dit terugkomen. Deze bril van Nike sluit dus precies aan op de laatste trends. De combinatie van pastelkleuren maken de bril helemaal af.

InStyle, 10264572

8. Dit montuur van InStyle is zwartgekleurd, met een blauw binnenzijde. Deze kinderbril past door de vorm bij heel veel kindergezichten. D gekleurde binnenkant geeft de bril ook van de buitenkant een zachtere uitstraling.

Nike, 30036826

 

9. Nike een jongensmerk? Echt niet! Dit montuur is typisch iets voor jonge meiden, die weten wat ze willen. De combinatie van bordeauxrood en felroze maakt deze bril uniek en geeft een luxe uitstraling.

Nike, 10206314

10. De combinatie van kleuren – grijs, mintgroen en wit – maakt deze bril net wat specialer. Vooral stoere en sportieve kids zijn fan van dit montuur. Wij snappen wel waarom!

Kinderbrillen bij Pearle Opticiens

Staat jouw favoriete montuur er niet tussen? Bekijk onze hele kinderbrillencollectie in onze winkels of online.

Plaats een reactie

Navigeer