Berg je bril fashionable & veilig op in de Limited edition brillenbox van Pearle!

Je favoriete brillen netjes opgeborgen in een speciale brillen opbergdoos

Brildragers opgelet! Pearle introduceert een speciale brillen opbergdoos (gelimiteerde oplage!) om al jouw favoriete trendbrillen in te bewaren en jij kunt hem winnen! Een bril is een verlengde van je outfit en jouw persoonlijkheid. Voor iedere dag en mood een andere bril. En met de Pearle brillenbox hoef je ze niet meer in aparte brillenkokers te bewaren, maar in een stijlvolle brillendoos waar je al je brillen in kwijt kunt.

Maar ook als je een bril alleen functioneel gebruikt is deze brillenbox erg handig. Bijvoorbeeld voor je vertebril of computerbril. Zo heb je niet meer verschillende brillenkokers slingeren en heb je jouw brillen altijd bij de hand.

Houd jouw brillen krasvrij met ons brillen opbergsysteem

De brillen opbergdoos van Pearle is niet alleen heel fashionable, je houdt je brillen er ook langer mooi en krasvrij mee. Ga maar na: stiekem laat je jouw brillen te vaak open en bloot op je nachtkastje/bureau/bank/tafel liggen. Met deze brillenbox heb je geen excuses meer voor krasjes op je glazen.

Welke bril is dit seizoen jouw favoriet? Bekijk hier de vier uiteenlopende stijlen van dit seizoen; er is voor ieder wat wils! Zo kun je iedere dag je bril bij je mood en outfit matchen.

Schrijf je in en maak kans!

Vul hieronder jouw naam + emailadres in en maak kans op de limited edition brillenbewaarbox van Pearle. Wees er op tijd bij, want op = op! De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Bedankt voor het meedoen!

Plaats een reactie

Navigeer