Zonnebrillentrends SS20

De lente is gearriveerd! En dat betekent: een nieuwe voorjaarsgarderobe, lichtere dagen, en in dit geval met het Coronavirus: een buitenwandeling met 1,5 meter afstand. Toch worden wij er stiekem wel blij van dat de zon zich iets vaker laat zien de afgelopen dagen. Vaak is de lente ook hét moment om een nieuwe zonnebril te shoppen, zodat jij nog meer straalt dan de zon. Benieuwd naar de trends voor dit seizoen? Kijk gauw verder!   

Benieuwd naar alle zonnebril trends voor deze zomer? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

Back in the days

Mode herhaalt zich continu. Zo zie je veel invloeden vanuit de jaren ’50, ’60 en ’70 terug in het straatbeeld. Deze zomer shinen deze mixen van decennia als nooit tevoren! Denk aan bloemenpatronen, warme kleuren en hippie sferen. Qua zonnebrillen zien we vooral opvallende, grote zonnebrillen in warme prints. Maar een eyecatcher binnen deze trend is ook de ronde hippie bril, in een modern jasje.

Metal deluxe

Metalen look in een luxe jasje. Do we need to say more? Binnen deze trend zie je vooral veel minimalistische zonnebrillen, in zilver en goud. Natuurlijk in metaal. De vormen zijn heel uiteenlopend. Zo zie je rond, maar ook rechthoekig of juist een pilotenmodel. Zilver en goud combineren? Dat is dit seizoen helemaal niet gek. Draag je al veel accessoires? Dan kan een zonnebril uit deze trend juist een mooie, rustige aanvulling zijn.

Sweet memories

Deze trend zet zich voort. Eerder zagen we al veel pasteltinten. Niet voor niets zijn alle hotspots tegenwoordig voorzien van een roze muur of pastel interieur. Qua zonnebrillen zullen vooral de dames zich aangesproken voelen, want je ziet veel roze, roze en nog eens roze! Grote, maar ook kleinere zonnebrillen. Met een zonnebril uit deze collectie steel je geheit de show, het zijn echte eye-catchers.

Urban champion

Ook de sportieve trend blijft. De outfit waar je vroeger enkel mee naar de sportschool ging, mag tegenwoordig ook gezien worden tijdens een middagje winkelen. Zelfs naar het werk worden er sportievere outfits gedragen. Wij vinden het tof! Nieuw voor de zonnebrillen uit deze trend, is de speelse manier van het gebruik maken van kleur. Zo zie je veel kleuraccenten op de poot van de zonnebril, of juist gekleurde glazen.

Pas jouw favoriete model zonnebril direct online!

Benieuwd naar alle zonnebril trends voor deze zomer? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

Plaats een reactie

Navigeer