Vier de zomer in stijl met de nieuwste zonnebrillentrends!

Eindelijk, de zomer komt eraan. Tijd voor een nieuwe zonnebril! En echt: de trends dit jaar zijn fantastisch. Van retro en funky tot vernieuwend en classy. Met welke zonnebril ga jij de zomer vieren?

Double Bridge Retro

De retro & vintagelook is super hip – in de hele fashionwereld. Retrozonnebrillen gaan voorop in deze trend! Bijvoorbeeld de Clubmaster, uit jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Die was toen zo populair dat de helft van de zonnebrildragers hem wilde! De double bridge is ook mooi, met zijn dubbele neusbrug. Vaak van metaal, met een kunststof montuur. Gewild bij mannen én bij vrouwen. Bekijk de Gatsby van Ray-Ban eens! En wat dacht je van een good old Aviator: altijd sexy en stoer.

Shine On!

Ook leuk: spiegelglazen zijn helemaal terug van weggeweest! Alle belangrijke merken komen dit seizoen met hun eigen fantastische ontwerpen, met allerlei kleuren glazen. InStyle heeft bijvoorbeeld een hele mooie, met blauwe glazen. En heb je gezien dat ons eigen stijlicoon Maxima tijdens de jaarlijkse fotoshoot een zonnebril droeg met roze spiegelglazen? Ik bedoel maar.

Stylish Nude

Houd je van een natural look? Dan is de Stylish Nude trend echt iets voor jou! Je zag al veel nude in kleding en make-up, maar deze zomer komen de lichte, zachte kleuren van het nude palet ook terug in zonnebrillen. Al is ‘nude’ een rekbaar begrip natuurlijk: als je een wat donkerder huid hebt, ga dan voor een montuur met diepere tint om het ‘nude’-effect te creëren.

Endless Summer

Zonnebrillen met felle kleuren of spiegelglazen, je krijgt helemaal zin in de zomer met de trend Endless Summer! Super vernieuwend is de flatlens. Deze zonnebrillen hebben een vlakke lens – met een heel cool effect. Ray-Ban en Carrera pakken deze verrassende trend stijlvol op, net als onze exclusieve merken Unofficial en InStyle.

Hello Gorgeous

Ben jij niet bang om op te vallen? Maak dan een statement met je zonnebril! Geen model te groot, geen print te gek en je kiest uit allerlei verschillende vormen en kleuren. Daar word je vrolijk van! Wat dacht je van een 7-hoekige zonnebril met een dun montuur? Of een knalgroene met ronde, donkere glazen? Go girl!

Bekijk alle zonnebrillentrends online in onze shop.

1 Reactie

Navigeer

Ontdek meer van Pearle Opticiens Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder