Pearle trakteert: een nieuwe bril voor Sonja van de Sande

Pearle bestaat dit jaar 60 jaar! En om dat te vieren, trakteren we een aantal klanten op een gratis bril.

Hieronder lees je het verhaal.


“Hoi Sonja, wat leuk dat je er bent! Het is je eerste keer bij Pearle, toch?”

“Ja, dat klopt. Uit gemak ging ik eigenlijk vaak naar een lokale winkel. Mijn man is al jaren klant bij Pearle, en ik ben hem nu trouw gevolgd. Ik weet van mijn man dat hij erg graag bij jullie komt vanwege de eerlijke adviezen en de goede service. En ik ben het volkomen met hem eens!”

“Je bent een kleurrijk persoon, zo te zien. Is dat ook typerend voor jou?

“Als ik mezelf omschrijf, is het eerste woord dat in mij opkomt wel ‘kleurrijk’, ja. Daarna volgen de woorden modern, vrolijk en design! En dat terwijl ik qua kleding erg graag zwart draag, ik ben dus best een saaie trien. Maar nu ik ouder word, zie ik steeds meer kleur terugkomen in mijn kast, dus er is hoop! En ik word heel blij van kleur.

“Waar haal je jouw brilinspiratie vandaan?”

“Om eerlijk te zijn, let ik niet zo vaak op een bril bij mensen. Maar bij wie je de bril wel MOET zien is toch wel Iris Apfel. Ik vind haar zo onwijs tof! Ik heb zelf ooit een blogpost aan haar geweid! Met nep bril, dat dan weer wel. Maar wow, wat voelde dat goed om je zo uit te kunnen drukken.

“Wat een leuk verhaal! Is dit ook gelijk je meest bijzondere brillenervaring?”

“Nou, ik heb nog wel iets bijzonders meegemaakt.. Als kind droeg ik een bril, net als mijn tweelingzus. Alleen zij had hem echt nodig, en bij mij zat er geen sterkte in de glazen! Dus al de foto’s van vroeger met bril op, zijn gewoon 1 groot toneelstuk geweest. Nu kan ik er wel om lachen hoor,… maar vroeger dacht men toch anders over een tweeling!”

“En, hoe zagen jullie brillen er uit dan?”

“Echt een bril uit de sixties! Een cat eye model. Ik heb hem nog steeds, ik kan er geen afstand van doen.”

“Vertel ons eens waarom jij nu echt een nieuwe bril nodig hebt?”

“Ik kocht tot nu toe wat leesbrillen, maar merk dat die niet meer voldoen en ik op beide vlakken, dichtbij (lezen) en veraf wat moeite krijg met focussen. Ik ben ook 51…. dus ik mag nog van geluk spreken dat ik nu pas een echte bril nodig heb, want mijn tweelingzus heeft sterkte -8! Die ziet zonder bril dus alleen schimmen.”

“Ah, we snappen het! Dan ben jij zeker wel blij met je bril straks. Hoe moet de bril er uit zien voor jou?”

“Modern, dat vooral! En het mag van mij wel excentriek zijn. Ik hoef niet iets uit de familie doorsnede. Er mag ook wel een blingetje op. Een beetje kittig, daar hou ik wel van. Verras me maar!”

2 Reacties

  1. Lisanne van team Pearle

    Hoi Julia,

    Wat leuk om te horen!

    Groetjes
    Lisanne van Team Pearle

Plaats een reactie

Navigeer