3 momenten waarop je zou willen dat je een onbreekbare bril voor je kind had

Zijn jouw kids ook altijd lekker wild aan het spelen of aan het sporten en dragen zij een bril? Dan is een kinderbril met een onbreekbaar glaspakket een uitkomst. Het kids unbreakable glas is gemaakt van heel stevig materiaal, waardoor het glas vrijwel onbreekbaar is. Dat is ideaal voor ravotten die graag buiten spelen, hun bril nog weleens laten vallen of de bril nodig hebben voor sporten.

3x situaties waar onbreekbare brillenglazen goed van pas komen

Tijdens het sporten

Ai. Je kind is fanatiek sporter en de bril is weer eens kapot gegaan. Dat wordt een dure grap! Doordat het unbreakable glas voorzien is van een stevige coating, kan deze wel tegen een stootje. Ook is het glas schokbestendig, handig als het gaat om een iets wildere sport of een sport waarbij het hoofd van je kind weleens door elkaar geschud wordt, zoals met paardrijden.

Spelletjes spelen met vriendjes

Je kent het wel: je zoon of dochter speelt met vriendjes buiten of binnen, en het gaat er nogal wild aan toe. Ineens zit er een voet tegen het hoofd van je kind. Ook dan komt het onbreekbare glaspakket goed van pas. Het kan natuurlijk alsnog een beetje pijn doen, maar de bril blijft gelukkig heel.

De rasechte ravot

Het hoeft niet altijd de schuld van een ander (kind) te zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je eigen kind er van houdt om lekker wild te spelen. Dan is het helemaal niet gek als de bril ineens in duigen ligt. Herkenbaar? Unbreakable glas is echt onbreekbaar, zelfs tussen een bankschroef gaat het niet kapot. We hebben het voor je getest!

Wil je meer weten over de onbreekbare brillenglazen voor kinderen? Kom gerust langs voor persoonlijk advies.

2 Reacties

 1. E.Hanegraaf

  Ede, 5 januari 2021
  Geachte heer mevr, ik heb een vraag over mijn schoonvader deze is dementerende en valt regelmatig zijn bril is daardoor een aantal keren al vervangen zijn er ook speciale brillen voor deze mensen zoals er ook speciale brillen zijn die net als voor kinderen hij valt bijna dagelijks en tegenwoordig mag je deze mensen niet meer fixeren zoals vroeger weleens gedaan werd . graag uw antwoord. in afwachting van uw antwoord
  Met vriendelijke groet,
  Elly Hanegraaf

 2. Team Pearle

  Hier hebben we geen structurele oplossing voor. Het beste kun je even contact opnemen met de winkel.

Navigeer

Ontdek meer van Pearle Opticiens Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder