DbyD Life: een groene brillencollectie

Natuurlijke lijn van DbyD

Ons eigen merk DbyD is een nieuwe productlijn gestart die volledig in het teken staat van natuurlijke materialen. Hiermee kun jij een nieuwe bril dragen en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het milieu!

De groene collectie met natuurlijke materialen is ontworpen met celluloseacetaat, dat is biologisch afbreekbaar materiaal, gemaakt van houtvlokkenpoeder. Het acetaat van de DbyD life monturen bevat 0% ftalaten, wat zorgt voor minder weekmakers en chemische middelen. Hierdoor komen er minder schadelijke stoffen vrij in de natuur. Bovendien zijn de monturen gemaakt van hoge kwaliteit materiaal (ISO 179), met een lange levensduur.

Naast duurzaamheid speelt de natuur ook op een andere manier een grote rol in de collectie van DbyD. De collectie bestaat uit unisex modellen met tijdloze kleuren, geinspireerd door de natuur: zuurstofkristal, oceaanblauw, ijsblauw, vlamrood, aardebruin en natuurstenen.

Respect voor mens, natuur en de wereld om ons heen

Pearle Opticiens is erg blij met de nieuwe lijn DbyD Life. Wil jij ook elke dag groen leven? Start dan met de bril die je dagelijks draagt! Een verantwoorde aankoop, tegen een betaalbare prijs.

Bekijk de collectie hieronder!

 

Reageren is niet mogelijk

Navigeer

Ontdek meer van Pearle Opticiens Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder