Lotte van www.lottelovesbeauty.nl: ‘Dit zijn mijn favoriete (zonne)brillen!’

Zoals jullie wellicht al op mijn Instagram hebben gezien, ben ik één van de gezichten van Pearle’s nieuwe trendcollectie voor monturen en zonnebrillen! Heel erg leuk, want ik draag mijn bril vaak in het dagelijks leven en ik vind het supertof om nieuwe monturen en zonnebrillen uit te proberen én deze aan mijn volgers te laten zien. Ik ben het gezicht van de Creative trendcollectie en daarnaast ook van zonnebrillentrend Ultra Violet. Vandaag deel ik mijn persoonlijke favorieten uit ‘mijn’ twee trendcollecties van Pearle Opticiens met jullie!

Mijn favoriete Michael Kors brillen.

Uit de Creative trendlijn heb ik persoonlijk twee favorieten. De bril die je hierboven ziet, vind ik heel erg gaaf vanwege het toffe montuur. De ronde glazen zijn aan elkaar verbonden door een boog aan de bovenkant van de glazen, ter hoogte van de wenkbrauwen. Dat is weer eens wat anders! Ook de roségouden kleur van het montuur vind ik erg mooi. Dit montuur is van Michael Kors! (mocht je ‘m leuk vinden en in de winkel willen passen, het artikelnummer is 10435632). 

Mijn andere favoriet uit de Creative trendlijn is deze mooie bril, met een mat donkerrood montuur. Het montuur is redelijk subtiel, maar door de matte finish toch nét wat specialer. De donkerrode kleur staat mooi bij mijn haarkleur en zorgt ervoor dat de bril allesbehalve saai is. Ik ben er dol op! Dit montuur is van het eigen merk van Pearle: Miki Ninn. Wil je ‘m passen in de winkel? Het artikelnummer is 10434022.

En dan, last but not least, mijn grote favoriet uit de Ultra Violet zonnebrillentrendcollectie. Deze zonnebril vind ik zó leuk! Ik ben dol op roze, dus dit lichtroze montuur is helemaal mijn smaak. Daarnaast vind ik de vorm flatterend voor mijn gezicht en ben ik ook fan van de donkerbruine glazen. Je shopt deze roze Michael Kors zonnebril hier.

 

Plaats een reactie

Navigeer