Carrera Fall Winter 2019 collectie

Sportief merk

Carrera is een sportief, lifestyle merk. Niet voor niets vormen Carrera en Kimi Räikkönen (autocoureur) sinds 2019 een team. Räikkönen racet voor het Alfa Romeo Sauber F1 team. De Finse coureur is tevens het boegbeeld voor de nieuwste Carrera campagne. Het merk sluit hiermee naadloos aan bij de missie van het Alfa Romea Sauber F1 team: vastberaden, durven te doen en vechten voor resultaten die tellen.

Carrera & Alfra Romea Racing

Deze samenwerking gaat verder dan sponsoring: ze hebben dezelfde normen en waarden. Beide zijn iconische Italiaanse merken en hebben een traditie en geschiedenis in racen. “We zijn klaar om een stempel te drukken op het hart van onze fans”, aldus Carrera.

In 2001 ging Räikkönen naar de Formule 1 voor Sauber-Petronas, met nog maar 23 autoraces onder zijn riem. Hij eindigde als tweede in het kampioenschap van o.a. Schumacher. In 2007 stapte hij over naar Ferrari en werd wereldkampioen Formule 1-coureur. Räikkönen versloeg Hamilton en Alonso met één punt. Een aantal jaar later, in 2018, won hij de Grand Prix in de Verenigde Staten en de derde plaats in het algemene kampioenschap. Vandaag de dag zit hij in het Alfa Romea team en heeft hij de meeste overwinningen achter zijn naam als Finse autocoureur.

Fall winter brillencollectie 2019

Het sportieve karakter van het merk en van Kimi Räikkönen komen goed naar voren in de nieuwste collectie. Ideaal voor mannen, zowel jong en oud, die van sportieve en stijlvolle monturen houden!

Bekijk Carrera model 156

Bekijk Carrera model 176

Bekijk Carrera model 8828

Plaats een reactie

Navigeer