Welke Ray-Ban zonnebril met gekleurde glazen kies jij?

Het is eindelijk weer zomer! Dat betekent (hopelijk 😊) veel naar buiten gaan en lekker genieten van de zon. Natuurlijk altijd met een mooie zonnebril op, die je ogen goed beschermt. Wat dacht van een zonnebril met gekleurde glazen? Deze zomer kun je kiezen uit heel veel verschillende kleuren en modellen.
Ga bijvoorbeeld voor een exclusieve Ray-Ban zonnebril met gekleurde glazen!

Lees in dit blog over: 

Klaar voor een mooie zonnebril met gekleurde glazen?
Ontvang nu 30% korting op zonneglazen op sterkte!
Of profiteer van onze summersale aanbieding: tot 70% korting op een zonnebril.

Ray-Ban gekleurde glazen

Blauw, geel, groen, roze of paars… Dat zijn nog maar een paar van de vele kleuren die je kunt kiezen voor je zonnebrilglazen. De tint bepaalt jouw uitstraling én filtert het licht op een bepaalde manier.

De ene kleur zorgt bijvoorbeeld voor minder last van reflecterend zonlicht op het water, een andere biedt maximale bescherming in het verkeer. Sommige kleuren vind je misschien gewoon heel mooi en zomers.

Het is dus altijd handig om een combi te maken van welk gekleurd glas jij het mooist vindt en welke het meest functioneel is voor jouw (buiten)lifestyle. Natuurlijk helpen we je daar graag bij.

Maak jouw unieke combinatie van model & kleur glas

Bij Pearle vind je een grote, gevarieerde collectie zonnebrillen met gekleurde glazen. Voor dames en heren. Enkelvoudig en op sterkte. Kies uit een eindeloze combinatie van modellen en gekleurde glazen. Bijvoorbeeld deze originele zonnebril met rode glazen van Privé Revaux.


Ray-Ban heren zonnebril met gekleurde glazen

Wij worden ook heel blij van de prachtige collectie Ray-Ban zonnebrillen voor heren. Van hun beroemde Wayfarer en Aviator tot ronde, klassieke vormen. Tijdens onze Summer Sale aanbieding scoor je een Ray-Ban met tot wel 30% korting! En wie houdt jou als vrouw tegen om een Ray-Ban heren zonnebril met gekleurde glazen te kopen? 😊 Deze zonnebril kan jou ook geweldig staan!

Ray-Ban: kies uit 14 verschillende kleuren glazen

Ray-Ban is een koploper in zonnebrillen met prachtig gekleurde glazen, in allerlei gradaties – maar liefst 14 verschillende tinten! Super mooi. Online kun je er vast een aantal bekijken en in de winkel hebben we ze allemaal.

Een exclusieve Ray-Ban zonnebril met gekleurde glazen voor maar €99!

Word jij ook vrolijk van een exclusieve Ray-Ban zonnebril? Alleen bij Pearle heb je een Ray-Ban Exclusief heren zonnebril – met bruine, blauwe of grijze glazen – voor €99! Zolang de voorraad strekt… :). Wil je deze – of een andere – Ray-Ban zonnebril met gekleurde glazen op sterkte? Dan kan al vanaf 50 euro extra. 

<<<Exclusief bij Pearle: een Ray-Ban zonnebril met gekleurde glazen voor €99! >>>

Wat voor zonnebril met gekleurde glazen je ook wilt, jouw Pearle opticien helpt je graag de allermooiste kiezen. Samen zoeken we er een uit die perfect past bij jouw uitstraling en lifestyle! Kom gewoon langs of maak een afspraak bij een Pearle opticien bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook online kijken hoe een bril je staat, met onze virtual try on tool.

Fijne zomer 😊

P.S. Ook toe aan een nieuwe bril? Als je nu een enkelvoudige of multifocale bril bij Pearle koopt, krijg je een tweede bril gratis! En dat mag ook een zonnebril met gekleurde glazen zijn. Bekijk onze 3 voor 1 actie.

Plaats een reactie

Navigeer