Emporio Armani: draag in stijl uit dat je geeft om onze planeet

Wil jij modieus én milieubewust zijn? Dat kan zeker! De nieuwe zonnebrillencollectie van Emporio Armani laat zien hoe je beiden kan uitstralen. Ga samen met Emporio Armani én Pearle stijlvol op pad naar een duurzame toekomst.

Italiaanse elegantie

Emporio Armani is een naam die overal ter wereld gekoppeld wordt aan Italiaans design. Het merk is een onderdeel van Armani, opgericht in 1981 door Giorgio Armani en is nu niet meer weg te denken uit de mode-industrie. Met trendy kleurrijke en innovatieve ontwerpen interpreteert Emporio Armani op een frisse manier het Armani-DNA. Dat zie je terug in drie typische thema’s:

  • Essentials

Door de makkelijk te dragen vormen, slim gebruik van kleurdetails en het onverwachts gebruik van het adelaars logo.

  • Modern

De sportieve en eigentijdse stijl uit zich in gebruik van rubber en andere innovatieve materialen.

  • Trendy

De fashion-forward ontwerpen zorgen ervoor dat je altijd on-trend bent.

Duurzame zonnebrillen collectie van Emporio Armani

Met hun nieuwe zonnebrillen collectie mikt Emporio Armani op een minimale ecologische impact. Vanaf de start werd deze collectie ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Zo zijn onderdelen van de monturen gemaakt van een mix van productie afval en bio-acetaatmaterialen, voornamelijk afkomstig van hernieuwbare bronnen. De zonneglazen zijn gedeeltelijk bio-based.

En niet enkel de producten zelf zijn duurzaam. Emporio Armani denkt ook aan de winkelmaterialen en productverpakkingen. Deze zijn gemaakt van materialen zoals FSC-papier en karton en gerecycleerd polyester. Geen enkel deel van het proces bleef onaangeroerd.

Armani zegt “ja!” tegen recyclen

Emporio Armani staat voor meer dan alleen optiek! Armani voert momenteel intensief onderzoek naar het implementeren van gerecycleerde grondstoffen in hun volledige productportfolio om verspilling tegen te gaan en de impact op het milieu te verkleinen.

Denk hierbij aan zaken als polyester verkregen uit het recyclen van plastic flessen, denim gerecupereerd uit industriële productie en zelfs nylon afkomstig uit visnetten die in de zee werden achtergelaten.

Samen richting een mooie toekomst

Elk montuur van Emporio Armani is een concrete stap richting een duurzame toekomst. Bekijk nu hier de hele Emporio Armani zonnebrillen collectie van 2021 en vind de jouwe bij Pearle.

Plaats een reactie

Navigeer