Zo houd jij een gezellig, kindvriendelijk én veilig Oud & Nieuw!

Met Oud & Nieuw is het altijd een groot feest, ook voor de kleintjes! Je wil een leuk feestje met ze vieren, maar de jongste kinderen kunnen niet altijd wakker blijven tot middernacht. Wij geven je inspiratie om op een gezellige, kindvriendelijke én veilige manier Oud & Nieuw te vieren!

Kunnen je kinderen niet wakker blijven tot middernacht en wil je ze niet vlak voor twaalf uur wakker maken? Vier dan de jaarwisseling wat eerder. Aan het begin van de avond is het donker genoeg om het gevoel van de jaarwisseling te creëren. Met verschillende lichtjes maak je er een leuk Kinder-Oud & Nieuw van!

Versieren

Verzamel glowsticks, magic glasses en LED-lichtjes en versier de woonkamer. Bind een aantal glowstick armbanden aan elkaar tot een slinger en hang deze op aan de muur. Ook kan je een aantal glowsticks in waterflesjes of ballonnen stoppen voor een magisch effect. Als alle lichten in huis uitgaan, is het net zo mooi als het vuurwerk buiten. Je kinderen kunnen de flesjes en ballonnen natuurlijk ook mee naar buiten nemen en gebruiken als lantaarn.

Schminken

Met glow in the dark-schmink kan je allerlei figuren maken. Schmink bijvoorbeeld ‘2017’ of ‘gelukkig nieuwjaar’ op je gezicht om het nieuwjaar in te luiden. Met een blacklight-lamp zorg je ervoor dat de schmink nog meer gaat oplichten!

Echt feestje

Wil je het nog feestelijker maken? Gebruik dan discolichten en houd een mini-kinderdisco! Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit en laat ze in feestelijke kleding langskomen. Met leuke liedjes, glowsticks en kinderchampagne in glow in the dark-bekertjes sluiten je kinderen het jaar af met een knaller.

Veilig het vuurwerk bewonderen met een vuurwerkbril.

Wil je toch met je kind(eren) naar buiten om het vuurwerk te zien? Zorg dan voor een vuurwerkbril die de ogen goed beschermt. Ook wanneer je zelf geen vuurwerk afsteekt, want meer dan 40 procent van de vuurwerkongelukken gebeuren namelijk bij mensen die kijken naar het spektakel. Bij al onze winkels kun je vanaf vandaag, zolang de voorraad strekt, een gratis vuurwerkbril ophalen (maar: op = op).

3 Reacties

 1. C.P. Cees van der Meer

  Oog besparende actie van Pearle. Ik kijk uit naar 2017

 2. Naron-bosman

  Fijn dat jullie weer vuurwerk brillen gratis weg geven veilig voor kinderen maar ook voor groteren en voor volwassen je heb maar een paar waar je hele leven mee moet doen fijne feestdagen tot volgend jaar

 3. C.W. van der Panne

  De service-verlening is en blijft uitstekend.
  Het personeel is deskundig en vriendelijk.

Plaats een reactie

Navigeer