Gratis verzending v.a. € 25 & gratis retour
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
Grote collectie met de mooiste merken

Sportbrillen (op sterkte)

45 Resultaten
Relevant

Onze sportbrillen zijn ook op sterkte verkrijgbaar

Ben jij op zoek naar een sportbril op sterkte? Een deel van de sport zonnebrillen die je in onze webshop kunt kopen, is verkrijgbaar met glazen op sterkte. Houd bij het bestellen je oogrecept bij de hand. Heb je geen recente oogmeetgegevens? Kom dan eerst langs in de winkel voor een oogmeting. We controleren de gezondheid van je ogen en bepalen je sterkte. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe sportbril op sterkte perfect is afgestemd op jouw ogen. Is jouw favoriete montuur niet op sterkte verkrijgbaar in de webshop? Ook dan ben je welkom in de winkel. 

Sportbril met gepolariseerde glazen

Wil jij tijdens het sporten genieten van optimaal zicht? Kies dan voor een gepolariseerde sportbril. De glazen van een gepolariseerde sportbril bevatten een speciaal filter dat de weerkaatsing van (zon)licht op vlakke oppervlakken (zoals water, asfalt en glimmende motorkappen) absorbeert. Bovendien zie je met gepolariseerde glazen meer contrast en ervaar je een rustiger beeld. 

Sportbril met meekleurende glazen

Met een sportbril met meekleurende glazen heb je in elke situatie perfect zicht en optimale bescherming tegen zonlicht en schitteringen. De glazen worden namelijk donkerder bij veel licht, en lichter bij weinig licht. Ideaal op een half bewolkte dag, tijdens de schemering of als je graag in het bos sport, waar de zon door de bomen schijnt.

Sportbril (op sterkte) kopen bij Pearle

Kun jij niet wachten om lekker buiten te gaan sporten met je nieuwe sport zonnebril? Bestel jouw favoriet dan eenvoudig en snel online in onze webshop! Voor de meeste monturen geldt: op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gratis (bij bestellingen vanaf €25) verzonden. Vaak heb je je nieuwe sportbril dus de volgende dag al in huis.