Beslagen bril of vieze glazen? Zo los je het op!

Waarschijnlijk ben je over het algemeen blij met je bril. Je hebt hem zorgvuldig uitgezocht, dus hij staat vast leuk. Ook heb je er nauwelijks onderhoud aan, heel makkelijk. Maar soms zijn er toch wat nadelen… een beslagen bril, een clash met je outfit of van die deukjes in je neus. In dit blog vind je de oplossingen!

1. Een beslagen bril

Heel irritant: je zit op de fiets en het plenst van de regen. Niet alleen jij wordt kletsnat, ook je bril. Hij beslaat en in no time zie je niets meer. Zorg dat je een brillendoekje bij je hebt, dan kun je je bril af en toe droogmaken. Logisch natuurlijk, maar je moet er wel net even aan denken. Als je nog redelijk ziet zonder bril, is het handig om altijd een lege brillenkoker mee te nemen. Dan kun je je bril afdoen en veilig bewaren. Ook een goed idee: thuis altijd een paar setjes daglenzen paraat hebben. Als je ‘s ochtends al weet dat het gaat regenen en je een eind moet fietsen, dan doe je gewoon je lenzen in.

Beslaat je bril ook vaak als het helemaal niet regent? Dan kan het goed zijn dat hij te dicht op je gezicht staat afgesteld. Dat belemmert de luchtcirculatie met een beslagen bril als resultaat. Even langs de opticien en het komt goed!

2. Pijnlijke deukjes op je neus

Die kunnen behoorlijk vervelend zijn. En pijnlijk! En het ziet er ook zo leuk uit als je je bril afzet. Blijf er niet mee rondlopen, maar ga naar je opticien. Hij kan pads op de neussteuntjes zetten, waardoor het net wat lekkerder zit. Maar minstens zo belangrijk: je bril moet perfect zijn afgesteld. Als hij bijvoorbeeld net een beetje scheef staat, geeft dat aan een kant teveel druk op je neus. En dat veroorzaakt dan zo’n vervelend rood plekje.

3. De bril past niet bij je outfit

Heb je net bedacht wat je aantrekt op dat feestje/sollicitatie/eerste bezoek aan je schoonouders, blijkt dat je bril totaal niet matcht met je outfit! Als je dat vaker gebeurt, heb je waarschijnlijk veel kleding met uitgesproken dessins en kleuren of een opvallend montuur. Er is een eenvoudige oplossing: ga voor een neutrale bril. Maar de leukste oplossing: vul je garderobe aan met meerdere brillen! Dan kun je lekker afwisselen. Keus genoeg!

4. Snel vieze brillenglazen

Meestal zijn het vingerafdrukken – en heb je geen idee hoe ze erop komen. Ongemerkt zit je dan toch vaak aan je bril en worden de brillenglazen vies. Zakt je bril vaak af? Check dan bij je opticien of je bril wel goed staat afgesteld. Ook is het handig om op meerdere plekken een brillendoek te bewaren. Bijvoorbeeld op je werkplek en in je tas. Dan grijp je nooit mis. En zorg dat je een brillenspraytje bij de hand hebt. Die kun je ook in handige mini-flesjes kopen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons voor een gratis schoonmaakbeurt!

88 Reacties

  1. mijn bril is 1grote ergenis , zit nooit lekker zakt altijd af , moet mikken om het leesgedeelte goed te gebruiken , geen fijne aankoop bij pearl
    vriendelijke groet
    adrie de ruiter

  2. team Pearle

    Hallo Bertus, jammer dat je geen nieuwe inspiratie hebt opgedaan. Als je een beslagen bril wil voorkomen, kun je bij je volgende bril ook vragen om een extra coating die het beslaan van brillenglazen reduceert. Groetjes, team Pearle.

  3. team Pearle

    Hallo Adrie, vervelend te horen dat je niet tevreden bent met je bril! Ben je al terug naar de winkel geweest met je bril? Onze opticiens tellen je bril gratis opnieuw af. En ken je onze Niet-goed-geld-teruggarantie? Wellicht dat je daar gebruik van kunt maken. Succes! Groetjes, team Pearle.

  4. Beide brillen, gekocht Weidevenne, zitten perfect.
    En als er iets mee is wordt dit opgelost, dus prima service.

  5. Ik heb al jaren een bril en ben altijd heel goed geholpen bij Pearle.
    Als er iets niet goed is aan de bril; gewoon even teruggaan en het wordt opgelost .
    Bovendien tref ik in het filiaal waar ik kom altijd vriendelijke medewerkers.
    Ik kom dus gewoon weer terug bij Pearle.

  6. team Pearle

    Hallo Ron, dat is goed om te lezen! Veel plezier ervan! Groetjes, team Pearle.

  7. team Pearle

    Hallo Annet, wat fijn om te lezen! Geniet van je bril en graag tot ziens! Groetjes, team Pearle.

  8. L.c.visser

    Ik heb ook veel last met vuile glazen de laatste 3jaar !daarvoor had ik er nooit last van. Heb ik ook gevraagt aan de mede werksters die zei tegen mij dat ze een andere glazen leverancier hebben. Dus dat kan ook de oorzaak zijn!!

  9. team Pearle

    Hallo L.C., bedankt voor de tip! Het kan inderdaad zo zijn dat een andere kwaliteit brillenglazen sneller vies worden. Dan is een extra coating wel zo fijn om te hebben. Kom gerust langs om je bril schoon te laten maken met een ultrasoonbad. Dat doen we gratis, ook voor niet-klanten. Graag, tot ziens! Groetjes, team Pearle.

  10. ben zeer tevreden over Pearl met name . hun vakgebied, klantvriendelijk,dekt mee met de klant altijd lekkere koffie.

  11. Doornekamp Charlotte

    Bij Pearle in Leusden ervaar ik een geweldige service. Mijn lenzen zitten perfect en ik heb zoveel plezier van mijn leesbril. Altijd een vriendelijk gezicht en een top vakmanschap. Voor mij geen ander meer.

  12. super service in vlaardingen, maakt niet uit, je kan altijd binnenlopen. uitstekend!

  13. ButterFlYnez

    Mijn bril is laatst in de afwas gevallen, sindsdien beslaat hij niet meer. Has ergens ook gehoopt op dat soort tips, maar deze tips vallen vies tegen. Gelukkig maakt pearle dat wel goed met de uitstekende service die ze verder bieden!

  14. team Pearle

    Hallo Butterflynez,
    Een bril goed ontvetten is inderdaad ook een goede tip tegen het beslaan van je glazen. Dank daarvoor!
    Groetjes, team Pearle.

  15. team Pearle

    Hallo Lee,
    Bedankt voor het mooie compliment!
    Groetjes, team Pearle.

  16. team Pearle

    Hallo Charlotte,
    Hartelijk bedankt voor je complimenten!
    Groetjes, team Pearle.

  17. team Pearle

    Hallo Paul,
    Dank voor de complimenten! Altijd welkom voor een goede bak koffie, graag tot ziens!
    Groetjes, team Pearle.

  18. Ben zeer te spreken over service van Pearl Sint-Oedenrode; zijn altijd bereid om bril even te testen, bij te stellen of extra te reinigen. Ben er blij mee !!

  19. team Pearle

    Hallo Winfried,
    Goed te lezen dat je enthousiast bent! Graag tot ziens!
    Groetjes, team Pearle.

  20. E.van den elshout

    Prima tevreden bij Pearle goede service wordt direct geholpen bij service beurt als ik toevallig in Weert ben met kopje koffie als extra

  21. Ik ben zeer tevreden met pearl Alkmaar. Een keer naar een andere, wat een ellende binnen half jaar bril stuk kon volgens de verkoopster niet gemaakt worden. Kom bij Pearl binnen die maakte hem gratis ondanks dat ik hem daar niet had gekocht. Nooit meer naar een andere opticien. Goede service heel vriendelijk personeel. En heel behulpzaam en eerlijk bij
    het uitkiezen van een motuur

  22. Zelf zeer tevreden en mijn man ook! Hij heeft zeer slechte ogen en het komt allemaal heel precies! Hij was bang om over te stappen maar geeft een dikke pluim aan Pearl te Lemmer!
    Heel geduldig en een goede service!
    En goed betaalbaar!

  23. team Pearle

    Hallo E.,
    Wat goed om te lezen! Altijd welkom voor een kop koffie. Graag tot ziens!
    Groetjes, team Pearle.

  24. team Pearle

    Hallo Ineke,
    Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent bij onze Pearle in Alkmaar! Graag tot ziens!
    Groetjes, team Pearle.

  25. team Pearle

    Hallo Anneke,
    Dank je wel voor de mooie complimenten! Graag tot ziens in Lemmer!
    Groetjes, team Pearle.

  26. Mijn man en ik zijn al jaren een tevreden klant. Maar deze glazen blijven vet en beslaan vaak, jammer niet wat wij gewend zijn va pearle. Wij hebben met overleg de beste glazen genomen. Ben al terug geweest om het op te lossen, maar ze blijven hinderlijk vet. Niet meer de glazen zoals wij verwachten.hadden
    Vr,gr

  27. team Pearle

    Hallo Trees,
    Fijn om van tevreden klanten te horen! Het is echter vreemd dat de glazen vet blijven. Is de brilspray nog wel vers? En worden de brillendoekjes wel schoongemaakt? Je bent altijd welkom om de brillen langs te brengen voor een ultrasoonbad, wellicht helpt dat?
    Groetjes, team Pearle.

  28. Ik kom zo’n 30 jaar bij Pearl en ben heel erg tevreden . Ik was jaren geleden 1 x “vreemd ” bij een andere opticien ,Maar was binnen een half jaar al weer terug bij Pearl. Goede service en deskundig personeel

  29. team Pearle

    Hallo Renzo,
    Wat goed te lezen dat je zo tevreden bent! Hopelijk snel weer tot ziens!
    Groetjes, team Pearle.

  30. Heb al vanaf mijn 7e een bril.
    Draag soms een aantal jaren lenzen maar heb nu weer een bril.
    Ben zeer tevreden over de kennis en service van Pearle.
    Mijn huidige bril draag ik nu na 7 jaar contactlenzen te hebben gedragen.
    Na 3 maanden kwam ik terug omdat ik minder zicht kreeg.
    Is door Pearle perfect opgelost met ene nieuwe oogmeting en nieuwe glazen (kostenloos)

  31. team Pearle

    Hallo Aad,
    Dat zijn mooie berichten! Bedankt voor het delen van je ervaring met Pearle en graag weer tot ziens!
    Groetjes, team Pearle.

  32. Ik kom all jaren bij Pearle in Spijkenisse word altijd goed geholpen
    door vriendelijk medewerkers niets op aan te merken.
    Ik herken mij niet in de boven staande klachten !!

  33. Ik kom al heel lang bij Pearle de eerste keer was in Rotterdam de laatste de laatste 45 jaar bij de vestiging in Spijkenisse Ik ben zeer tevreden vriendelijke medewerkers altijd een lach en altijd koffie.Maar het belangrijkste ik kan altijd terug komen als er iets niet in orde is met mijn bril.

  34. team Pearle

    Hallo Gerard,
    Dat zijn mooie berichten, bedankt voor het delen van jouw ervaringen! Graag tot ziens in Spijkenisse!
    Groetjes, team Pearle.

  35. Vreemd sommige klachten De service van Pearle gaat heel ver. Mijn winkel is in Ridderkerk Pearle bij de heer C.M.Reugebrink daar ben ik ongeveer 20 jaar cliënt . Goed advies vriendelijk vakbekwaam proberen niet om je iets duurs te verkopen . Kortom de beste opticien van Ridderkerk.

  36. team Pearle

    Hallo Ruud,
    Goed om te horen! En graag tot ziens in Ridderkerk!
    Groetjes, team Pearle.

  37. Hallo,

    Ik kom al jaren bij Pearle maar ik heb een ding niet geweten de niet goed geld terug garantie.
    Het is nu ook te lang geleden 2016 denk ik..
    Ik had een multifocale bril uitgezocht maar een behoorlijk smal montuur …ik heb nooit kunnen wennen aan deze bril zo jammer uitwindelujk steeds mijn oudere grotere bril opgezet en door omstandigheden ook nooit meer iets mee gedaan…
    Hij is nog splinternieuw heb nooit geweyen van de garantie nou ja …..

    Met vr gr mevr M. Bakker

  38. team Pearle

    Hallo mevrouw Bakker,
    Wat fijn dat u al zo lang klant bent! Jammer dat u geen gebruik heeft kunnen maken van een van onze garanties. Bent u inmiddels al terug gegaan naar het betreffende filiaal? Wellicht kunt u op een andere manier geholpen worden. Bovendien hebben we op dit moment een mooie actie lopen waarbij u 3 brillen voor de prijs van 1 krijgt. Succes!
    Groetjes, team Pearle.

  39. Ruud Weijer

    Bij Pearle geweest in Leidschendam voor ogen test prima kwam paar maanden later bij de oog arts die nam ook een ogen test af en mijn glazen opgemeten en vertelde mij dat meting van de opticien prima in orde was want dat verschild wel
    eens per opticien. Goed gedaan Pearle Leidschendam een GROTE PLIUM

  40. team Pearle

    Hallo Ruud,
    Wat goed om te lezen! Hartelijk dank voor het mooie compliment. Graag weer tot ziens in Leidschendam!
    Groetjes, team Pearle.

  41. Annemieke Bogaart

    Ik ben heel tevreden over pearle in zwollezuid
    Al jaren kom ik er vriendelijk , sociale ,en professionele personeel . En ik zal nog jaren daar blijven komen ga zo door.
    Groetjes Annemieke

  42. team Pearle

    Hallo Annemieke,
    Hartelijk bedankt voor het mooie compliment! Graag tot ziens in Zwolle-Zuid!
    Groetjes, team Pearle

  43. Maarten Kuijf

    Ik heb net alle berichten gelezen er zaten positieve en negatieve berichten bij.
    Van mijn kant kan ik zeggen dat ik waarschijnlijk nooit meer bij een andere opticien zal komen want de vriendelijke en vakkundige behandeling die ik altijd krijg op Citiplaza in Nieuwegein heeft nog nooit een andere opticien mij gegeven en inderdaad de koffie is altijd uitstekend.

    Dus voor mij is Pearle wat dat betreft nummer 1

    Groetjes Maarten Kuijf

  44. team Pearle

    Hallo Maarten,
    Hartelijk dank voor dit positieve bericht! Graag tot ziens in Nieuwegein!
    Groetjes, team Pearle.

  45. Ben helemaal niet tevreden over mijn bril. Ik vind het heel vervelend de focus steeds te moeten wisselen. Heb de bril maar een paar keer gedragen. Dom dat ik niet eerder een klacht geb gedaan.

  46. team Pearle

    Hallo …,
    Jammer te lezen dat je niet kunt wennen aan je nieuwe bril. Vooral in het begin is het belangrijk zoveel mogelijk uren te maken met je nieuwe bril, je ogen hebben even de tijd nodig om te accommoderen. Is het lang geleden dat je de bril hebt gekocht en ben je al eens terug gegaan naar de winkel? Wellicht dat ze je nu alsnog kunnen helpen. Hier vind je een Pearle winkel in de buurt.
    Groetjes, team Pearle.

  47. De heer Marcel van der Heijden

    Ik heb in juni mijn eerste bril bij jullie gekocht. Ben er een keer mee terug geweest voor het goed afstellen. Was allemaal zo gebeurd. In september kocht ik een extra zonnebril op sterkte erbij met een uitstekend advies betreffende de donkerheid van de glazen. Ben zeer te spreken over de service van het filiaal in Zwanenveld Dukenburg , vriendelijk personeel met kennis van zaken kunnen niet alleen verkopen maar ze weten ook heel goed waar ze het overhebben. Dus COMPLIMENT van een zeer tevreden klant. Een klant hebben is geen punt, maar om hem te behouden is wat anders. Ga zo door.

  48. team Pearle

    Hallo meneer Van der Heijden,
    Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring bij de Pearle in Zwanenveld Dukenburg! Graag tot ziens!
    Groetjes, team Pearle.

  49. Mijn bril is de laatste jaren ook steeds zo vies, dat ik met briilendoekjes en spray moet rondlopen, want het heeft invloed op mijn zicht. Had ik vroeger nooit last van. Maar toen kon ik gewoon door de vlekjes heen zien, sinds mijn oogoperatie zie ik elk vlekje meteen!
    Laatst was mijn bril heel lelijk verdraaid, was er per ongeluk op gaan zitten. Dach echt dat ik hem kwijt was, zo erg was het, maar bij Pearle werd ie (op mijn risico) weer prachtig rechtgetrokken! Dankjewel!

  50. team Pearle

    Hallo Hanna,
    Wat goed om te lezen dat je zo goed geholpen bent bij een van onze Pearle winkels! Mocht je bril toe zijn aan een ultrasoonbadje, ben je ook altijd welkom!
    Groetjes, team Pearle.

  51. Ik kom al jaren bij Pearle in Sittard en al jaren ben ik erg tevreden mer de service! Bedankt daarvoor!

  52. Ellen Verhoev

    Kom al jaren bij pearl. In Apeldoorn aan de hoofdstraat. Ben er meer dan tevreden over. Schoon is het er. En vriendelijke mensen. Echt een aanrader. Vriendelijke groet.
    Ellen Verhoev.

  53. Svenja Houtman

    Ik kwam altijd bij Pearl, hartstikke goed service.
    Nu wilde ik eens iets anders en ben bij een andere opticien geweest. Maar wat heb ik daar spijt van!!
    Bij Pearl nooit problemen gehad met de glazen, meting en montuur, nu alleen maar problemen. Helaas is nu mijn brilvergoeding op voor de komende 3 jaar bij deze verzekering, dus moet ik het er maar mee doen. Maar zodra het weer kan ga ik terug naar Pearl!!

  54. Kom inmiddels zo’n 7 jaar bij Pearl in Den Helder en bevalt geweldig.
    Altijd vriendelijke mensen en super service absoluut geen klagen.

  55. Lisanne van team Pearle

    Hoi Svenja,
    Bedankt voor je compliment!
    Fijne dag verder.
    Groeten,
    Lisanne van Team Pearle

  56. Lisanne van team Pearle

    Hoi Ruud,
    Dank je wel voor je mooie compliment.
    We geven het doro aan de winkel.

    Groeten,
    Lisanne van team Pearle

  57. Kom al 30 jaar bij Pearl als bril niet goed is ga ik terug en wordt het in orde gemaakt,ik heb zelfs al eens hele nieuwe glazen gehad voor de rest prima service en zeer vriendelijk personeel bij Pearl Ridderkerk.

  58. Hallo beste mensen met al jullie goede bedoelingen,mijn indruk is dus juist het ligt aan het soort en of kwaliteit van de glazen. Ik heb nog nooit zo vaak mijn bril moeten poetsen. J.C.Schiltmeijer

  59. Zeer tevreden over Pearl Doetinchem, ging eerst naar particuliere opticiens maar ik vind de service veel beter bij Pearl en je bent minder geld kwijt!

  60. Ron Vermeule

    Service is net iets meer doen dan de klant verwacht. En dat doet Pearl, bedankt voor de tips en ik maak zeker weer gebruik van jullie gratis afstel- en schoonmaakservice in jullie vestiging Rotterdam Alexandrium.

  61. Wij komen al vele jaren bij Pearl. Altijd perfect geholpen. Zéér goede service. Heb zelfs een keer mijn brillenglazen totaal vergoed/vervangen gekregen toen ik ineens een veel te hoge oogboldruk had waardoor de brillenglazen niet meer klopten. Heb toen twee behoorlijke operaties moeten ondergaan.
    Voor Pearl totaal geen probleem de glazen te vervangen. Ze zijn áltijd bereid je te helpen…ook al het nog zo’n kleinigheid. Wij zijn in ieder geval zéér blij met Pearl.

  62. Ik ben TOP tevreden .
    Bril kwaliteit en service ,toppie!!!!
    Groeten

  63. Lisanne van team Pearle

    Hoi Albert,
    Wat fijn dat je zo blij bent met ons! 🙂
    Heel veel plezier ermee.

    Groet,
    Lisanne van Team Pearle

  64. Lisanne van team Pearle

    Hoi Huub,

    Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent! Hele fijne dag nog.

    Groet,
    Lisanne van Team Pearle

  65. Lisanne van team Pearle

    Hoi Ron,

    Fijn om te horen dat je zo blij met jouw Pearle bent.
    Hele fijne dag nog!

    Groet,
    Lisanne van Team Pearle

  66. Lisanne van team Pearle

    Hoi Jose,

    Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze Pearle winkel in Doetinchem. Ik geef het door aan mijn collega’s daar.

    Groet,
    Lisanne van Team Pearle

  67. Lisanne van team Pearle

    Beste,

    Het ligt ook zeker aan de kwaliteit glazen. Sommige glazen zijn vuil-, water- en stofafstondend, en dat scheelt natuurlijk een hele hoop! Maar het helpt altijd om met deze tips je bril schoon te maken en te houden.
    Hopelijk helpt het bij jouw bril ook.

    Groet,
    Lisanne van Team Pearle

  68. Lisanne van team Pearle

    Beste,

    Wat fijn dat je zo blij bent met jouw Pearle winkel in Ridderkerk! Ik geef het aan ze door.

    Groet,
    Lisanne van Team Pearle

  69. Ik ben super blij met mn bril en alles erop en eraan….
    Tip over beslagen bril was voor mij een eye cacher …
    Oooo is dat het….ik ga gelijk langs voor een opknap afstelbeurt ….bij PEARL bevrijdingsplein Leiden…

  70. Lisanne van team Pearle

    Hi Jolanda,

    Ik hoop dat je geen last meer hebt van beslagen glazen! 🙂

    Groetjes,
    Lisanne van Team Pearle

  71. Jacques Bosma

    De bril zit nog steeds goed en prettig. Dankzij de goede service van de Kalverstraat in Amsterdam. Ik ben nog één keer terug geweest omdat de bril verbogen was na een bedrijf ongelukje (niet ernstig ) De kalverstraat heeft de bril heeft de bril voorzichtig bij gebogen en zit nog steeds prima. Mijn dank daarvoor. En ik zal zeker de volgende bril weer daar gaan halen ondanks dat ik in Zaandam woon en er ook een zaak is. Maar de prettige omgang is voor mij heel belangrijk. Nogmaals heel erg bedankt Pearle. Groet Jacques !

  72. Lisanne van team Pearle

    Hi Jacques,

    Wat fijn om te horen! Heel veel plezier nog met je bril.

    Groeten,
    Lisanne van Team Pearle

  73. Ik draag al jarenlang een bril,ben al jaren klant van Pearle ik ben heel erg tevreden over de aan mijn verstrekte brillen,als er problemen zijn wordt je meestal direkt( indien mogelijk) geholpen het personeel is altijd vriendelijk ze zijn ook kundig wat ik niet overal kan zeggen.
    ook zijn er regelmatig acties en aanbiedingen,ook mijn familie is er klant geworden en tevreden.
    Pearl goed bezig ga zo door.
    met vriendelijke groeten F.Janssen

  74. Ik draag al 54 jaar een bril. Ben al jaren bij Pearl in Ridderkerk. Als je ontevreden bent over je eigen brillenzaak, ga daar dan eens langs. Vraag naar de heer Reugenbrink. Dan word je gegarandeerd goed geholpen. Zeer tevreden.

  75. Gerrit van Weeghel

    Bij de twee van oudsher gevestigde opticiens in Dronten meerdere keren andere glazen in mijn bril gezet. Ik bleef in de verte zeer slecht zien en was bang bij de volgende keuring mijn rijbewijs kwijt te raken.
    Op advies van een buurman ging ik toch maar eens naar Pearle, had er eigenlijk helemaal geen vertrouwen in, dat is toch zo’n goedkope tweederangs optiek, dacht ik. Nou, bij Pearle werd echt binnen een minuut vastgesteld dat ik staar had aan beide ogen en werd mij een staaroperatie geadviseerd. Dat is inmiddels gebeurd en heb nu van Pearle een nieuwe bril en ik kan beter zien als ooit te voren.
    Ik ben super blij en zeer tevreden met Pearle.

  76. Bij vestiging Oud-beijerland erg klantvriendelijk, goede kijk op aanbeveling welk montuur, goede service, prettige sfeer, nette zaak, leuk en vriendelijk personeel
    Wij zijn zeer positief over deze vestiging !!!

    Groeten, Jeannette

  77. Lisanne van team Pearle

    Hoi Jeanette,

    Wat leuk om te horen! We geven het door aan onze collega’s in Oud-Beijerland.

    Goed weekend straks.
    Groeten,
    Lisanne van team Pearle

  78. Lisanne van team Pearle

    Hoi Gerrit,

    Wat een bijzonder verhaal! Heel erg fijn dat je inmiddels na de staaroperatie en nieuwe bril, weer goed kunt zien.

    Groeten,
    Lisanne van team Pearle

  79. Lisanne van team Pearle

    Hoi Jan,

    Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. We zullen het doorgeven aan onze collega’s in Ridderkerk!

    Groet,
    Lisanne van Team Pearle

  80. Lisanne van team Pearle

    Hoi Frank,

    Wat fijn om te horen! We hopen dat we jou als klant nog lang blij mogen maken.

    Groet,
    Lisanne van Team Pearle

  81. Petra esser

    Goede service van Pearl de Meern waar ik van af het begin al mijn bril heb als er wat is altijd goed verholpen ga zo door

  82. Ook ik ben tevreden,
    Maar heb inderdaad ook dat ik steeds mijn glazen moet poetsen,
    Best wel irritant ..maar verder goede service
    En zal de volgende keer zeker weer terug komen bij pearl

  83. Lisanne van team Pearle

    Hoi Petra,

    Dank je wel voor jouw reactie!
    Alvast een hele fijne jaarwisseling.

    Groeten,
    Lisanne van Team Pearle

  84. Ik heb vorig jaar Juli een multifocale bril gekocht,met 2e gratis actie.
    Ik ben er op zich erg blij mee,maar heb er wel spijt van dat ik in beide brillen meekleurende glazen heb laten zetten.
    Het duurt vrij lang dat ze weer helemaal blank zijn en dat is in mijn geval niet altijd even handig.

  85. Yvonne Keurink

    Ons gezin koopt al 40 jaar de brillen bij Pearl. Dat Egt toch genoeg?
    Eén keer een mwdewerkster gehad die ik niet neer hoef te zien. Ik heb haar ook nooit meer gezien.

Plaats een reactie

Navigeer