Profiteer van onze vijf garanties bij jouw nieuwe bril of lenzen

De aanschaf van een nieuwe bril of lenzen is niet iets wat je iedere maand doet. Als je dan toch voor een nieuwe bril kiest, of misschien wel je eerste bril hebt uitgezocht, dan wil je zeker weten dat je geen miskoop hebt gedaan. Je wilt een bril die goed en fijn zit, geen geïrriteerde ogen door je nieuwe lenzen en je wilt zeker weten dat je nieuwe bril er over een jaar nog goed uitziet.

Bij Pearle garanderen wij kwaliteit. Daarom bieden wij al onze klanten maar liefst vijf garanties. In dit blogartikel leggen we iedere garantie uit, zo weet je wat jij kunt verwachten als je jouw nieuwe bril koopt:

  • Wengarantie
  • Zichtgarantie
  • Niet Goed Geld Teruggarantie
  • Kwaliteitsgarantie
  • Extra Brilgarantie

 

Profiteren van onze garanties bij jouw nieuwe bril? Samen met de opticien bepaal je welke bril het best bij je past.

Lees verder onder de afbeelding.

Wengarantie

Pearle biedt jou de mogelijkheid om twee maanden aan je nieuwe bril of lenzen te wennen. Wij weten namelijk dat niemand hetzelfde is en dat geen zichtoplossing bij iedereen even effectief is. Zolang de bril onbeschadigd is, kun je hem bij ons binnen twee maand komen ruilen.

Multifocale glazen

Heb je multifocale glazen? Vanwege de verschillende sterktes in het glas kunnen multifocale glazen en lenzen een gewenningsperiode hebben. Lukt het je niet om binnen twee maanden te wennen? Dan kun je ze omruilen voor een ander type glas. Zijn de glazen van de bril goedkoper dan de oorspronkelijk gekozen glazen? Dan krijg je uiteraard het verschil terug.

Lenzen en zonnebrillen

De omruilgarantie geldt ook voor contactlenzen, mits deze onbeschadigd zijn. Wanneer binnen twee maanden tijdens de lenzencontrole blijkt dat je niet aan ze kunt wennen, dan kun je deze eenvoudig omruilen voor een ander type lens. Een eventueel verschil krijg je terug of moet worden bijbetaald. Deze garantie geldt niet voor kleurlenzen en crazylenzen. Doe onze online test om te zien of contactlenzen iets voor jou zijn!

Ook voor zonnebrillen is een mogelijkheid tot het omruilen van de bril. Echter is de omruilgarantie bij zonnebrillen één week vanaf de aankoopdatum in de winkel. Ook hierbij geldt dat de zonnebril onbeschadigd ingeleverd dient te worden.

Zichtgarantie

Je sterkte is niet altijd exact hetzelfde. Je min- of plussterkte kan sterker worden of juist verminderen gedurende de tijd vordert. Niets is zo vervelend als een nieuwe bril kopen en wanneer je er binnen een paar maanden achter komt dat jouw sterkte dusdanig is veranderd dat je alsnog niet scherp ziet. Daarom biedt Pearle zichtgarantie. Verandert jouw sterkte binnen één jaar na aanschaf van je nieuwe bril? Dan krijg je van ons kosteloos nieuwe glazen. Verandert je sterkte binnen twee jaar na aanschaf van je bril? Dan ontvang je 50% korting op de nieuwe glazen.

Niet goed geld teruggarantie

Pearle vindt het heel belangrijk dat jij tevreden bent met je nieuwe bril of contactlenzen. Daarom doen we ons uiterste best om jou te tevreden te stellen met de aankoop. Mocht er onverhoopt toch een reden zijn waardoor jij minder tevreden bent? Dan kun je jouw aankoop binnen 6 maand bij ons terugbrengen. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Let er wel op dat je bril onbeschadigd dient te zijn. Materiaal- en/of productiefouten vallen onder onze kwaliteitsgarantie.

Kwaliteitsgarantie

Als je een nieuwe bril of montuur hebt uitgezocht, wil je natuurlijk het beste van het beste. Dat begrijpen we bij Pearle heel goed. Ondanks onze uiterste zorg bij de productie van jouw montuur en glazen kan het natuurlijk voorkomen dat er een keer iets misgaat. Daarom bieden wij twee jaar garantie op productie- en materiaalfouten. Dit geldt voor ‘normale’ brillen, maar ook voor zonnebrillen op sterkte.

Ook op contactlenzen bieden wij kwaliteitsgarantie op het gebied van productie- en materiaalfouten. Mocht je dit tegenkomen bij jouw lenzen, dan verzoeken we je om contact op te nemen met je contactlensspecialist of de opticien van Pearle bij jou in de buurt.

Extra brilgarantie

Aanvullend op onze garanties is het ook mogelijk om jouw (zonne)bril bij ons te verzekeren. Als je jouw bril veel draagt, kan er ook veel mee gebeuren. Je kunt er bijvoorbeeld per ongeluk op gaan zitten, je baby vindt jouw bril en besluit ermee te gaan spelen of de hond gaat er mee aan de haal. Met onze Extra Brilgarantie, ofwel brilverzekering, zijn deze problemen snel weer opgelost. Het is mogelijk om jouw bril te verzekeren bij de Pearle winkel bij jou in de buurt. Je profiteert direct voor twee jaar van een verzekering tegen:

  • Krassen;
  • Breuk;
  • Verlies;
  • Diefstal.

 

  Wil je meer informatie over deze verzekering van Pearle? Bekijk dan onze Extra Brilgarantie pagina.

Profiteren van onze garanties bij jouw nieuwe bril? Samen met de opticien bepaal je welke bril het best bij je past.

onze
acties

bekijk onze acties

onze
brillen

bekijk onze brillen

maak een
afspraak

maak een afspraak

Plaats een reactie

Navigeer