Pearle trakteert: een nieuwe bril voor Diana Mooibroek

Pearle bestaat dit jaar 60 jaar! En om dat te vieren, trakteren we een aantal klanten op een gratis bril.

Hieronder lees je het verhaal.

 

“Diana, wat leuk je hier te zien! Hoe lang ben jij al klant bij Pearle?”

“Ik ben al 37 jaar klant bij Pearle.”

“Wauw! Wat een lange tijd al. Waarom ben je klant bij Pearle?”

“De service is altijd super goed bij Pearle in Delfzijl. De mensen hier zijn heel erg vriendelijk en daarnaast valt er altijd iets te kiezen; er is een groot aanbod!”

“Wat fijn om te horen. Als jij zelf een bril zou zijn, hoe zou jij jezelf dan omschrijven?”

“Een vrolijk, sterk en buigzaam montuur die zacht en fijn is voor je ogen.”

“Dat klinkt als een erg bijzondere bril. Heb jij op dit moment ook echt een nieuwe, bijzondere bril nodig?”

“De bril die ik nu draag is een eerste ‘miskoop’. Ik voel mij er niet echt sterk en zelfverzekerd door. Daarnaast ben ik momenteel op zoek naar een nieuwe, passende baan, na 26 jaar in de zorg te hebben gewerkt. Ik wil dus graag overkomen zoals de bril die ik heb omschreven en genoeg zelfvertrouwen uitstralen!”

“En hoe ziet jouw ideale bril er dan uit, waarmee je je sterk en zelfverzekerd voelt?”

“Ik denk toch een vrij donkere bril, die niet van je neus glijd en waardoor de cilinders goed op z’n plek blijven, waardoor ik scherp zie, de hele dag door.”

“Is er ook een inspiratiebron voor jou op het gebied van brillen?”

“Eigenlijk niet echt, ik volg en draag zelf wat ik leuk vind.”

“Gezien je al zo lang een bril draagt, is er niet ooit iets grappigs gebeurd met je bril?”

“In mijn tienerjaren ging ik vaak op stap. Mijn bril gleed dan vaak af door het zweten na het dansen. Maar, van mijn vader mocht ik niet op stap zonder bril. Waarom? Geen idee! Eenmaal binnen deed ik mijn bril altijd in m’n borstzakje of broekzak. Je kunt wel raden dat ik hem toen weleens ben kwijtgeraakt, tijdens zo’n stap avond. Ik ben toen ’s nachts weer teruggegaan naar de discotheek en gelukkig mocht ik naar binnen. Op handen en knieĆ«n ben ik op zoek gegaan naar mijn bril. Gelukkig vond ik hem! Toen ik thuis kwam, zat mijn vader op me te wachten. Ik kreeg alsnog op mijn kop dat ik te laat was. Maar ach, mijn bril had ik in ieder geval wel mee naar huis genomen!

“Wat een leuk verhaal! En hoe zag jouw eerste bril er uit?”

“Mijn allereerste bril kan ik me niet meer herinneren, helaas. Maar de bril die ik mij nog wel kan herinneren, is een metalen variant met 8 hoeken. Ook had ik een ronde, fuchsia kleurige bril en nog 100 andere verschillende soorten!”

“Op welk moment ben jij het meest blij met je bril?”

“Eigenlijk iedere dag wel! Zonder bril is mijn zicht een stuk minder.”

Plaats een reactie

Navigeer