Halloween feestje voor de boeg? Ga voor gekleurde lenzen!

Halloween is een feestdag die traditioneel vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt. Maar, ook in Nederland wordt het een steeds bekender fenomeen. Je ziet in de maand oktober veel pompoenen en het spelletje ‘trick or treat’ klinkt je vast bekend in de oren. Ook gaan er steeds meer mensen naar Halloween feesten, waarbij je verkleed gaat als mummie, heks of vampier. Je geeft je Halloween outfit pas echt een finishing touch met kleurlenzen! Reden genoeg om deze soort lenzen onder de loep te nemen.

Wat zijn Halloween lenzen?

Met de zogeheten crazy lenzen (aldus: Halloween lenzen) kun je tijdens Halloween helemaal uitpakken en laat je jouw ogen perfect bij je outfit passen! Door de opvallende kleuren en prints van de lenzen maak je van jouw ogen een apart en opvallend kunstwerk. Ga je bijvoorbeeld verkleed als vampier, kun je jouw look afmaken met de ‘Blue vampire’ lens. Deze bijzondere lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Welke lens past bij mij?

Binnen ons assortiment hebben we verschillende kleuren, zoals blauwe, zwarte, rode of witte lenzen. Kies je voor deze lens, kun je de focus nog wat meer leggen op je make-up.

V.l.n.r.: Black out, Blue out, Red out, White out.

Ook bieden we een aantal geprinte lenzen aan, waar je echt de show mee steelt! Ga jij met Halloween verkleed als wolf, kat, vampier of andere griezelige look, kies dan voor onderstaande lenzen.

V.l.n.r.: Black wolf, Yellow cat, White fire, Red were wolf, Blue vampire, Reptile.
Yellow cat en Reptile zijn niet op sterkte verkrijgbaar, de rest van de lenzen wel.

De Halloweenlenzen bij Pearle zijn maandlenzen, waardoor je de lenzen vaker kunt gebruiken. De kleurlenzen zijn verkrijgbaar bij alle Pearle winkels. Veel van de Halloween lenzen zijn zelfs op sterkte leverbaar, mocht je dat nodig hebben. Je kunt hiervoor altijd langskomen voor een oogmeting voor lenzen.

 

onze
acties

bekijk onze acties

onze
brillen

bekijk onze brillen

maak een
afspraak

maak een afspraak

6 Reacties

 1. Beste, ik zou graag dr crazy lenses willen bestellen in de kleur “white out” met de sterkte -7,50 aan beide ogen. Wat zijn de prijzen hiervoor? Mvg Natasja

 2. team Pearle

  Hallo Natasja,
  Leuk dat je Halloween gaat vieren! De White Out kleurlenzen zijn in de winkel te bestellen. De kosten hangen af van het maatwerk dat nodig is om de lenzen op sterkte te maken. Wellicht kun je de Pearle bij jou in de buurt bellen om te vragen voor een prijsindicatie? Veel plezier alvast!
  Groetjes, team Pearle.

 3. Vorige week vrijdag bij een Pearle winkel geweest om te vragen of ze dit soort lenzen hadden, maar nee dit hadden ze niet! En nu lees ik dit?! Erg vreemd!!

 4. team Pearle

  Hallo Sandy,
  Dat is inderdaad vreemd. Misschien dat ze de lenzen op dit moment niet op voorraad hadden, maar het bestellen van Halloween lenzen zou zeker mogelijk moeten zijn. Succes!
  Groetjes, team Pearle.

 5. Lisanne van team Pearle

  Hi Maurice,
  Het verschil zit hem er vooral in dat de halloween lenzen van Pearle, maandlenzen zijn. Daardoor kun je ze vaker gebruiken. De lenzen in de feestwinkel zijn vaak lenzen voor 1 dag.
  Ook kun je de lenzen bij ons op sterkte verkrijgen, wat vaak niet zo is bij de feestwinkel.
  Groeten
  Lisanne van team Pearle

Plaats een reactie

Navigeer