Carnavals feestje voor de boeg? Ga voor gekleurde lenzen!

Carnaval is van oorsprong een Katholiek feest. Maar steeds meer Nederlanders doen hieraan mee. Feestgangers gaan verkleed over straat in de mooiste kostuums. Misschien heb jij binnenkort zelf wel een carnavals feestje. Weet jij al wat je aan gaat doen?

Ga je verkleed als mummie, heks of vampier? Of heb je iets heel anders voor ogen? Je geeft je carnavals outfit pas echt een finishing touch met kleurlenzen! Reden genoeg om deze soort lenzen onder de loep te nemen. In dit artikel staan wij stil bij de volgende twee onderwerpen:

 • Wat zijn Carnavals lenzen?
 • Welke gekleurde lens past bij mij?

De carnavalslenzen bij Pearle zijn maandlenzen, waardoor je de lenzen vaker kunt gebruiken. De kleurlenzen zijn verkrijgbaar bij alle Pearle winkels. Veel van de carnaval kleur lenzen zijn zelfs op sterkte leverbaar, mocht je dat nodig hebben. Je kunt hiervoor altijd langskomen voor een oogmeting voor lenzen.

gekleurde contactlenzen
Wat zijn carnaval lenzen?

Met behulp van kleurlenzen kun jij je oogkleur tijdelijk veranderen. Veel mensen kiezen voor een carnavals feestje voor een drastische verandering, maar het is ook mogelijk om voor een subtiele kleurverandering te kiezen. Kleurlenzen zijn zowel op sterkte als kleurlenzen voor cosmetisch gebruik te verkrijgen.

Voor een drastische kleurverandering kun je kiezen voor de zogeheten crazy lenzen. Hiermee kun je tijdens carnaval helemaal uitpakken en laat je jouw ogen perfect bij je outfit passen. Door de opvallende kleuren en prints van de lenzen maak je van jouw ogen een apart en opvallend kunstwerk. Ga je bijvoorbeeld verkleed als vampier, kun je jouw look afmaken met de ‘Blue vampire’ lens. Deze bijzondere lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Welke gekleurde lens past bij mij?

Binnen ons assortiment hebben we verschillende kleuren, zoals blauwe, zwarte, rode of witte lenzen. Kies je voor deze contactlens, kun je de focus nog wat meer leggen op bijvoorbeeld je make-up of kleding.

V.l.n.r.: Black out, Blue out, Red out, White out.

Ook bieden we een aantal geprinte lenzen aan, waar je echt de show mee steelt! Ga jij met carnaval verkleed als wolf, kat, vampier of andere look, kies dan voor onderstaande lenzen.

V.l.n.r.: Black wolf, Yellow cat, White fire, Red were wolf, Blue vampire, Reptile.
Yellow cat en Reptile zijn niet op sterkte verkrijgbaar, de rest van de lenzen wel.

De carnavalslenzen bij Pearle zijn maandlenzen, waardoor je de lenzen vaker kunt gebruiken. De kleurlenzen zijn verkrijgbaar bij alle Pearle winkels. Veel van de carnaval kleur lenzen zijn zelfs op sterkte leverbaar, mocht je dat nodig hebben. Je kunt hiervoor altijd langskomen voor een oogmeting voor lenzen.

 

12 Reacties

 1. Beste, ik zou graag dr crazy lenses willen bestellen in de kleur “white out” met de sterkte -7,50 aan beide ogen. Wat zijn de prijzen hiervoor? Mvg Natasja

 2. team Pearle

  Hallo Natasja,
  Leuk dat je Halloween gaat vieren! De White Out kleurlenzen zijn in de winkel te bestellen. De kosten hangen af van het maatwerk dat nodig is om de lenzen op sterkte te maken. Wellicht kun je de Pearle bij jou in de buurt bellen om te vragen voor een prijsindicatie? Veel plezier alvast!
  Groetjes, team Pearle.

 3. Vorige week vrijdag bij een Pearle winkel geweest om te vragen of ze dit soort lenzen hadden, maar nee dit hadden ze niet! En nu lees ik dit?! Erg vreemd!!

 4. team Pearle

  Hallo Sandy,
  Dat is inderdaad vreemd. Misschien dat ze de lenzen op dit moment niet op voorraad hadden, maar het bestellen van Halloween lenzen zou zeker mogelijk moeten zijn. Succes!
  Groetjes, team Pearle.

 5. Erg leuk om je halloween lenzen te dragen. Graag zou ik willen weten wat het verschil is tussen deze lenzen in een feestwinkel zoals https://www.e-carnavalskleding.nl/halloween-kostuum/halloween-lenzen/
  Ik wil namelijk wel goede halloween lenzen hebben. Kun je deze ook dragen over je eigen lenzen of kun je dan beter een setje op sterkte laten maken? Graag jullie advies zodat ik deze Halloween eens een te gekke outfit kan samenstellen.

 6. Lisanne van team Pearle

  Hi Maurice,
  Het verschil zit hem er vooral in dat de halloween lenzen van Pearle, maandlenzen zijn. Daardoor kun je ze vaker gebruiken. De lenzen in de feestwinkel zijn vaak lenzen voor 1 dag.
  Ook kun je de lenzen bij ons op sterkte verkrijgen, wat vaak niet zo is bij de feestwinkel.
  Groeten
  Lisanne van team Pearle

 7. Kunnen deze lenzen ook voor kinderen ( 7 jaar) gebruikt worden?

  Groetjes Sabina.

 8. Lisanne van team Pearle

  Hi Sabina,

  Ja dat kan ook. Kinderen kunnen ook lenzen gebruiken.

  Groet
  Lisanne

 9. Lisanne van team Pearle

  Hoi Sandra,

  Deze lenzen kosten 47,50 en zijn meerdere malen te gebruiken.

  Groet,
  Lisanne

 10. Hallo Pearle,

  Hoe duur worden de witte lenzen met een sterkte van ongeveer -3,5? En voor hoe lang zijn deze lenzen te gebruiken? Brengt het risico’s met zich mee, of kan ik er vanuit gaan dat het opzich veilig te gebruiken is? Ik wil graag kleur lenzen om meerdere malen te gebruiken, maar ik heb nog geen ervaring met lenzen.

  Groet,
  Noa

 11. De kleurlenzen zijn vaak maandlenzen (2 lenzen in 1 doosje), waardoor je de lenzen inderdaad vaker kunt gebruiken. Je zou ze in feite dus een hele maand kunnen dragen, maar je kan ze dus ook na een dag uit doen en op een later moment weer dragen. Kleurlenzen zijn verkrijgbaar vanaf €21,50 per twee stuks.

Plaats een reactie

Navigeer