10 x goedkope zonnebrillen onder de €50,-!

Ben je op zoek naar een betaalbare zonnebril? Dan zit je hier goed! We hebben namelijk de beste zonnebrillen voor een zacht prijsje voor je. Met de zomer op komst zien we weer veel fijne zonnebrillen voorbij komen, maar meestal hangen daar ook dure prijskaartjes aan. Wij gingen op zoek naar toffe, goedgeprijsde zonnebrillen en uiteraard ook de look-a-likes van de duurdere merken, zoals Ray-Ban. Zo kun je zonder schuldgevoel een zonnebril extra inpakken voor je vakantie!

Zonnebrillen die goedkoop én voor elke gelegenheid zijn

Sommige zonnebrillen draag je niet altijd. Eigenlijk hartstikke zonde, want een zonnebril voorkomt oogschade (en rimpels!), dus die wil je elk zonnig moment bij je hebben. Daarom zetten wij goedkope zonnebrillen op een rij die je bij elke gelegenheid kunt dragen.

Of bekijk alvast onze zonnebrillen online!

 

Solaris zonnebril#1: Solaris voor €49

Deze dames kunststof zonnebril van Solaris is onze nieuwste eyecatcher! Voor €49 maak je een statement door de aparte vorm en het verloop in kleur. Perfect voor een dag op het terras.

Polaroid zonnebril#2: Solaris voor €39

Festival op de agenda? Dan is deze zwarte ronde Solaris zonnebril met gekleurde roze glazen en gouden neusbrug daar zeker geschikt voor! Zo maak je jouw festival outfit helemaal compleet. Voor zowel mannen als vrouwen.

Esprit zonnebril#3: Esprit voor €49

Een hele fijne zonnebril voor veel gelegenheden. Deze zonnebril van Esprit overal bij door de lichtbruine print, maar is tegelijkertijd heel bijzonder door de exclusieve details op het pootje.

Seen zonnebril#4: Seen voor €29

Retro vibes met deze rode zonnebril met gouden details. Deze Seen zonnebril past bij veel gezichtsvormen, dus erg toegankelijk voor iedereen. Maar dat maakt de bril niet minder bijzonder!

Seen zonnebril#5: Seen voor €29

Grote zonnebrillen (vooral in het zwart) zijn altijd goed. Én handig! Want niemand die ziet dat je een zware nacht gehad hebt 😉 Of undercover naar de supermarkt? Geen probleem met deze big sunnies van Seen!

Esprit zonnebril#6: Esprit voor €39

Deze hippe zonnebril van Esprit heeft iets speciaals door de mintgroene binnenkant. Dit in combinatie met de ronde glazen maakt deze zonnebril erg vrouwelijk en super uniek!

Seen zonnebril#7: Seen voor €29

Printjes en roze helemaal jouw ding? Dan is deze super vrouwelijke cat-eye Seen zonnebril misschien wel jouw favoriet! Super vrouwelijk voor een super zachte prijs.

De beste Ray-Ban look-a-likes

De Ray-Ban zonnebril staat op het verlanglijstje van heel veel mensen. Maar goedkoop zijn de Ray-Bans niet. Wij gingen daarom op zoek naar look-a-likes van merk zonnebrillen, zodat je toch fashionable over straat gaat en tegelijkertijd genoeg geld overhoudt om leuke dingen te doen deze zomer. We raden daarbij nadrukkelijk af om een nep merkzonnebril te kopen en gingen op zoek naar alternatieve zonnebrillen.

Solaris zonnebril#8. Solaris voor €49

Piloten zonnebrillen blijven altijd on trend! Deze Ray-Ban aviator look-a-like van Solaris matcht goed bij je sportieve of casual look. En het fijne is, ze zijn unisex!

Seen zonnebril#9. Seen voor €29

Ronde zonnebril net iets te saai voor jou? Kies dan voor de variant van Seen met een klein hoekje onderaan het glas. Dit zorgt voor die mood uit de jaren ‘90 en maakt deze zonnebril net iets meer bijzonder. Verkrijgbaar met neutrale of paarse glazen! 

Seen zonnebril#10. Seen voor €29

Een Ray-Ban clubmaster net te duur voor de portemonnee? Ga dan voor deze goedkopere variant van Seen! Ideaal voor een dag aan het strand. Let the sun shine!

 

Zit jouw favoriet hier tussen? Jouw favoriete zonnebril bestel je met gemak online: voor 22:00 besteld, morgen in huis.

onze
acties

bekijk onze acties

onze
brillen

bekijk onze brillen

maak een
afspraak

maak een afspraak

Plaats een reactie

Navigeer