Festivalzonnebrillen voor een zacht prijsje

De zon heeft zich afgelopen dagen nog niet heel veel laten zien, maar het festivalseizoen is wel al vol aan de gang! En ook met een minder fel zonnetje is een zonnebril een hele fijne uitkomst: je ziet minder snel of je moe bent (of te diep in het glaasje gekeken hebt:)), je kunt iemand begluren zonder dat hij of zij het doorheeft en het maakt je outfit ook nog eens helemaal compleet! En, ook super belangrijk: een zonnebril beschermt je ogen tegen schadelijke uv-stralen.

Ben jij nog op zoek naar een geschikte en betaalbare zonnebril voor een komend festival? Wij hebben voor jou de leukste brillen uitgezocht voor een zacht prijsje!

InStyle zonnebril (€69)

Geometrische vormen zijn het helemaal! Je ziet ze bij zowel brillen als zonnebril veel terugkomen. Het maakt iedere outfit helemaal af en het geeft je een unieke en creatieve look.

  

Art. nmr. 10276260

Solaris zonnebril (€49)

Deze ovale herenbril van Solaris creëert een minimalistische look. Het metalen montuur met een dikkere zwarte rand maakt deze bril wel net wat specialer. Daarnaast is dit een stevige zonnebril, ook dat kan handig zijn tijdens een festival, mocht je ‘m laten vallen.

Art. nmr. 10429132

Seen zonnebril (€39)

Back to the nineties met deze mega hippe zonnebril voor festivals. We like! Meer van zulke toffe zonnebrillen zien? Check onze trendpagina!

   

Art. nmr. 10428827

Seen zonnebril (€29)

Ronde brillen zijn helemaal terug van weggeweest en erg populair op festivals. De dubbele neusbrug geeft deze metalen bril van Seen een extra opvallend element en geeft je outfit net de finishing touch die je nodig hebt.

Art. nmr. 10262247

Polaroid zonnebril (€59)

Een zonnebril met gele glazen zie je de laatste tijd steeds vaker. Het is een gedurfde trend, maar als je wil gaan voor een opvallende look, is deze zonnebril op jouw lijf geschreven!

Art. nmr. 10437165

Solaris zonnebril (€49)

Ook felgekleurde glazen in combinatie met een rond of ovaal montuur zie je nog steeds heel veel. Het geeft een sportieve uitstraling aan de bril. Niet weg te denken deze zomer! Meer weten over deze zonnebrillentrend? Check het hier!

Art. nmr. 10275414

Solaris zonnebril (€49)

Steel de show met deze Cat Eye zonnebril van Solaris! Speciaal voor meiden die op zoek zijn naar een unieke en vrouwelijke look.

 

Art. nmr. 10275561

 

Plaats een reactie

Navigeer