Dit zijn de nieuwste brillentrends van 2017!

Yay, de nieuwste brillentrends zijn binnen: dames, heren & unisex! Je kiest uit superleuke, uiteenlopende stijlen. Van lichtroze monturen of de marinelook tot onverwachte combinaties van materialen. We worden er helemaal blij van! Wat is jouw favoriete trend van 2017?

Pink please

Van lichtroze tot paarsroze, elke variatie roze is een absolute trendkleur in dit seizoen. In metaal én in kunststof monturen. Met een bril uit deze trend zit je fijn op een roze wolk. Er is heel veel keuze, dus je kunt gaan voor de roze tint die bij precies jou past! Wat dacht bijvoorbeeld van deze Miki Ninn?

Eye candy

Mag het best meer knallen, wat jou betreft? Je wordt op je wenken bediend, want alles kan: felle kleuren, vrolijke prints, streepjes of gevlamd. Deze collectie is echte eyecandy, waar je hele outfit van opfleurt. Met een bril uit deze trend weet je zeker dat je opvalt. Heir word je echt vrolijk van!

Retro

De retro & vintagelook is super hip – in de hele fashionwereld. Retro monturen en zonnebrillen gaan voorop in deze trend! De vormen en materialen zijn geïnspireerd op een stijlvol verleden. Dat zie je heel goed terug, bijvoorbeeld in de clubmaster of het pantomodel. Sexy en stoer – voor mannen én vrouwen.

Mix it

We zagen het vorig seizoen al, en ook nu is het hot en happening: verschillende materialen binnen een montuur. Vooral de combi metaal en kunststof is erg populair. Bekijk dit prachtige model van Enzzo eens. Ook leuk: mooi bewerkte pootjes, die het verrassende montuur extra flair geven. Bijvoorbeeld met parels, strass steentjes of zelfs denim.

Get on board

Bij marine denk je aan stoere zeemannen én denk je aan blauw! Blauw in verschillende tinten is dit seizoen een belangrijke trend voor mannen. Net iets zachter dan zwart, maar net zo krachtig. Een blauw montuur is ook heel gemakkelijk te combineren met je kleding. Stijlvol en net een tikje eigenzinnig; deze marine trend. (En wat houdt je tegen, als je als stoere vrouw deze trend ook heel mooi vindt?)

onze
acties

bekijk onze acties

onze
brillen

bekijk onze brillen

maak een
afspraak

maak een afspraak

Plaats een reactie

Navigeer